Skyrimben ki az a Lydia? És miért van a házamban?
Figyelt kérdés
Valamennyi fogalmam van róla, de részletesen pontosan ki?2015. ápr. 5. 16:47
1/7 sirsly válasza:
Ő a te "kísérőd" ha ez tetszik :DD
am követ mindenhova és cuccokat tudsz nála tárolni.
De ha nem kell akkor csak mondod neki, hogy itt várj és nem fog követni :D
Ja és segít harcolni :D Nagyjából ennyi :)
2/7 A kérdező kommentje:
És honnan ismerem? Amúgy ezeket a vérfarkastársaimmal is meg tudom csináltatni.
2015. ápr. 5. 18:24
3/7 anonim válasza:
Ha figyelnél arra, amit a szereplők mondanak, tudnád, hogy Balgruuf adta melléd jutalmul, az első sárkányod legyőzése után.
4/7 A kérdező kommentje:
Oké, köszi. :D Kaptam egy nőt jutalmul :D A többi 20 sárkány után miért nem járnak?
2015. ápr. 5. 19:03
5/7 anonim válasza:
Mégis minek játszol szerepjátékkal, ha képtelen vagy figyelni az eseményekre? A többi sárkány talán fenyegette bármelyik várost történeti szinten? Idióta.
6/7 anonim válasza:
Kb. öt bekezdésben magyarázták el, miért jár neked egy testőr. Nálad ez úgy nézett ki, hogy KLIKK, KLIKK, KLIKK, KLIKK, KLIKK?
7/7 A kérdező kommentje:
Nem. Úgy néz ki, hogy X X X. Ps3-am van. Amúgy nem mindig értem miről dumálnak nem vagy full angolból. Alapfokon megy.
2015. ápr. 6. 15:47
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!