Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » Skyrimben vérfarkasként hogy...

Skyrimben vérfarkasként hogy lehetsz erősebb? Lehetséges egyáltalán?

Figyelt kérdés
Ugye átváltozol, de mindig ugyanolyan erős maradsz? Mert ugye sima kariban egyre jobb vagy... Az ellenségek is egyre erősebbek, így hát kicsit gáz ha erősebb vagy emberként mint vérfarkasként...

2015. márc. 29. 17:03
 1/9 anonim ***** válasza:
Ha a Dawnguard DLC fent van akkor a kajálástól erősödsz (kajálsz pár hullából és majd kiírja ha kaptál perket). Ha ez megtörtént akkor a tab megnyomásával kihozza a vérfarkas skill fát és ott tudsz erősíteni.
2015. márc. 30. 14:00
 2/9 anonim ***** válasza:

Erről beszélek: [link]

Itt bővebben leírja (angolul): [link]

2015. márc. 30. 14:02
 3/9 A kérdező kommentje:
Nekem csak sima natural Skyrim-em van
2015. márc. 30. 17:22
 4/9 anonim válasza:
Akkor várd meg hogy kész legyen a Dawnguardhoz a magyarítás vagy ha tudsz angolul vedd meg/töltsd le.
2015. márc. 31. 16:29
 5/9 A kérdező kommentje:
Szóval akk előbb-utóbb erősebb leszek mint vérfarkas alakban ugye?
2015. márc. 31. 17:35
 6/9 anonim válasza:
Ha megvan a DLC akkor igen.
2015. márc. 31. 19:10
 7/9 A kérdező kommentje:
Úgy értem nincs meg, és naturalba. Akkor később emberként erősebb leszek mint átváltozva...? Ps3-mam van...
2015. márc. 31. 19:37
 8/9 anonim válasza:
Ezt igazából nem tudom pontosan. De amikor átváltozol farkassá akkor megnő a DMG meg az életed is és szerintem minél nagyobb szint annál többel nő a DMG meg a HP átváltozáskor. Úgyhogy szerintem farkasba mindig erősebb leszel. De ha emberként esetleg erősebb lennél és rosszul tudom akkor is hasznos mert megspórolsz 1000 goldot mert legalább nem kell lóra költened.(gyorsabb vagy farkasban mint a ló)
2015. márc. 31. 19:49
 9/9 A kérdező kommentje:
Tudom :D. De már vettem lovat is :D
2015. ápr. 2. 08:59

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!