Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » Mi a véleményetek a GTA 5-ről?

Mi a véleményetek a GTA 5-ről?

Figyelt kérdés

2015. ápr. 4. 14:56
 1/10 anonim ***** válasza:
Elnyerte 2013-év játéka címét.Meg a világ legjobb játéka volt.És nekem meg van és nagyon nagyon jóóóó!!!!!
2015. ápr. 4. 15:34
 2/10 anonim ***** válasza:
90%
Azt, hogy készítői egy nagy parasztok, amiért még mindig nem jött ki pc-re!!
2015. ápr. 4. 16:25
 3/10 anonim ***** válasza:
90%
Nem jött ki PC-re, mer a Rockstar egy büdös gechi.
2015. ápr. 4. 17:35
 4/10 anonim ***** válasza:
65%
Aztán ha kijön PC-re, rögtön tapsikolni fogtok, hogy mennyire király.
2015. ápr. 4. 23:23
 5/10 anonim ***** válasza:
82%
Hát nem, mert áttértem konzolra és nem veszem meg. Tudod miért? Mert tizedszerre adják el ugyanazt, csak most 3 karakter van...Egy idióta játék lett, mert megint megvan kötve a kezed, mint a GTAIV-ben. Ugyan vannak benne skillek, de igen elnagyoltak. Izomzatot például nem lehet fejleszteni, de a játékosnak meg csorog a nyála a tengerparti konditeremnél a kigyúrt barmok láttán. Ha már van benne konditerem, akkor engedjen el gyúrni, mint az SA-ban. És a Grove Street is kisebb lett, meg mi az, hogy a Ballas az erősebb banda már megint? Hol van CJ? Hm?
2015. ápr. 5. 12:04
 6/10 anonim ***** válasza:
Ez a Los Santos nem ugyanaz a Los Santos, lásd a GTA III és a GTA IV Liberty City-jét. Ráadásul a GTA San Andreas a 90-es években játszódott.
2015. ápr. 5. 12:45
 7/10 anonim ***** válasza:
Ja. rá se lehet ismerni. Azért egy város ilyen szinten nem épül át. Engem meg nem is a város zavar igazából, hanem, hogy kevés az újítás. Az FPS nézetet én magasról letojom meg a Multiplayert is. A single playerbe kellett volna még új dolgokat tenni. Lett volna még bőven lehetőség rá.
2015. ápr. 5. 13:00
 8/10 anonim ***** válasza:
100%

Az hogy nagyon jó játék lett, de az egészet inkább a rohadt nagy várossal adták el.

Megelégedtem volna egy GTA4 es pályával, de mondjuk sok házat be lehetne járni, sokkal több ember, több tartalom stb.

Ehelyett megint a házak 90% csak dísz.

Persze a többi játékhoz képest még így is brutális tartalommal bír, de bírhatna 5 ször ennyivel is.

Járművek törése egy kib#szott nagy vicc, vér megint nem nagyon van, pedig elég nagy hangsúly van a másik lelövésén, elütésén megverésén stb. olyanról már nem is beszélek, hogy végtagok szakadása stb.

Szóval számomra nagyon hiányos, mint a 4, de ezt legalább teli rakták egyéb, nem túl fontos tartalommal, és hatalmas pályával (de minek).

Na meg ez a 3 karakter... ez volt az indok, hogy nincs benne kondizás, mert külön meganimálni az izomfejlődést stb. rengeteg munka lett volna, hát jobban jártunk volna akkor 1 karakterrel, MINT EDDIG.

Aztán Johnny megölése számmora elég nagy negatívum, nem tudom miért kellett, pláne őt, pláne annak a nyomorult csövesnek... vicc.

2015. ápr. 5. 17:25
 9/10 anonim ***** válasza:
100%
Egyetértek, Trevor meg egy beteg csicska. De hát így kellett elvarrni a Lost and Damned szálat...
2015. ápr. 5. 17:29
 10/10 anonim ***** válasza:
73%
Trevort hatalmas karakternek tartom, de az, hogy így kicsinálja a badass motoros állatot hát az borzalmas ötlet, talán a legrosszabb amit valaha hozott a Rockstar.
2015. ápr. 5. 20:42

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!