Fuzesmilan kérdése:
Szerintetek melyik a jobb?
Figyelt kérdés
Szerintetek a Skylanders trap team (Xbox 360) vagy a Skylanders swap force (Xbox 360) a jobb? (Csak Skylanders szakértőtöktől illetve tapasztalt játékosoktól kérek válasz!)2015. ápr. 1. 22:46
1/2 anonim válasza:
Grafikailag szebb a Trap Team, mint ahogy minden korábbi résznél jobb az újabb rész ilyen téren, de nekem személy szerint a története sokkal jobban bejött a Swap Force-nak. Meg a Trap Team-ben kicsit jobban érződött a pénzhajhász megoldás: a különleges Skylander-ek csak azért voltak különlegesek, mert erősebbek voltak és, mert csak velük lehetett bemenni az elemi kapukkal elzárt területekre, de amúgy semmi, olyanok voltak, mint az átlagos Skylander-ek. A Swap Force-ban ez nem annyira volt jelen, itt a különleges Swap Force Skylander-ek alsó és felső részét lehetett cserélgetni, meg a talpuk alapján be tudtak menni speciális pályákra, de az elemi kapuk kinyitásához nem volt feltétlen Swap Force Skylander szükséges.
2/2 anonim válasza:
szerintem a trap team jobb! Megvettem a legendary free rangert és a matricáján rossz elemet mutattak! (ez nem egy ok csak megjegyeztem)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!