Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » Egy nyugodt, de lehetőleg jó,...

Egy nyugodt, de lehetőleg jó, sztoris játék. Létezik?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Olyan játékot keresnék, (ha létezik), amiben nagyon jól kitalált sztori van, nem csak megyünk és lövöldözünk, hanem egymásra épülő események vannak benne. Maffia játékhoz hasonló is jó lenne, de NE GTA!

Esetleg tudtok ilyesmit ajánlani?

Előre is köszönöm!

2015. ápr. 1. 17:01
 1/5 A kérdező kommentje:
Illetve a nyugodtat arra értem, hogy lehetőleg ne csak menni kelljen és gyilkolni... Mert valahogy az már nem az én világom. Persze legyen benne akció, de ne eszetlenül.
2015. ápr. 1. 17:06
 2/5 anonim ***** válasza:

Limbo

Brothers - Tales of two sons

Dragon Age sorozat

2015. ápr. 1. 17:07
 3/5 anonim ***** válasza:

Én mostanában 2 játékot játszottam nosztalgiázásképp, szal egyik sem egy nagy szám, de egy ideig ellehet velük szórakozni.

Az egyik a Port Royale- Karib-térségben játszódó kalózos, kereskedős játék, aminek van története is.

A másik pedig a The Sting! vagy A nagy balhé! ahol egy börtönből frissen szabadult betörő vagy és újra munkához látsz.

2015. ápr. 1. 17:25
 4/5 anonim ***** válasza:
Dragon Age.
2015. ápr. 1. 17:58
 5/5 A kérdező kommentje:

Sziasztok, válaszolók!

Nagyon szépen köszönöm mindenkinek a válaszát, utánuk nézek, hogy melyik lesz szimpatikusabb nekem. :) De a Dragon Age-re úgy látom 2 szavazat is van, tehát nem lehet rossz.

A 3-asnak viszont üzenem, hogy a második felajánlottat is mindenképp megnézem (a kalózos kereskedős valahogy nem tetszik, de szerintem ránézek arra is), mert jól hangzik.

Még egyszer köszönet!

2015. ápr. 1. 19:33

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!