Mi a baja a Farming Simulatornak?
Figyelt kérdés
Megvettem eredetibe a játékot. Feltelepítettem, pár nap múlva eszméletlenül elkezdett laggolni... Nemrég azt kezdte el játszani, hogy kb 5 percenként leáll a játék. Mi lehet a baja? Nincsen benne mod, próbáltam minden grafikai beállítással, de nem sikerült... Ezt csak akkor csinálja, ha kormánnyal játszom.(a kormány: [link] ) Akármelyik mapon, akár multiba, akár singlebe vagyok ezt csinálja DE csak kormánnyal. Bileentyűzettel teljesen simán megy. Frissítettem a videókártya driverét de akkor se lett javulás. Amúgy a gép: Intel Core 2 Duo 3.00GHz (E8400)
2 GB RAM
64 bites win7 pro oprendszer
ATI Radeon HD4600 Series videókártya
500 GB SSD
2015. márc. 29. 17:20
1/4 A kérdező kommentje:
Most direkt kipróbáltam, és billentyűzettel is ugyanezt csinálja. De miért????
2015. márc. 29. 17:28
3/4 A kérdező kommentje:
Ja tényleg véletlenül kimaradt. De a 2015-ről lenne szó.
2015. márc. 30. 06:47
4/4 Csepregi Tamás válasza:
Nos egyrészt lehet hogy a RAM kevés neki.Lehet hogy valami vírus blokkolja a külömböző modulok betöltését és így csak egy bizonyos idő után tölti be azért kevés az fps.Ajánlok egy víruskeresést a malwarebytes nevű vírusirtóval ha ezt követően se jó akkor próbáld meg leszedni a játékot a windows-t csökkentett módba elindítani és úgy is lefuttatni.Többet nem tudok mondani.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!