FS 2011-hez,2013-hoz, ill.15-höz már sok-sok modot letöltöttem. Megírnátok (linkkel) a kedvenc modjaitokat?
Köszönöm ;-)
Láttam, hogy FS 15-höz küldtél kedvenc mod-ot, és nekem ezekkel van egy gondom. FS 15-höz, ami járművet letöltök, mindnek 5 m megtétele után kifogy az üzemanyaga. Nem tudom miért van ez, viszont olvastam egy olyan cikket, amiben azt részletezték, hogy az FS 15 már jobban ellenállóbb lesz a modokkal szemben. Lehet, hogy emiatt van. Neked nem volt ilyen problémád? Tudsz rá valami megoldást?
"FS 15-höz, ami járművet letöltök, mindnek 5 m megtétele után kifogy az üzemanyaga."
Ezen hibát soha nem tapasztaltam .
"Nem tudom miért van ez, viszont olvastam egy olyan cikket, amiben azt részletezték,
hogy az FS 15 már jobban ellenállóbb lesz a módokkal szemben."
Jó neked , hogy ilyen cikkeket olvasgatsz , engem nem tud nagyon érdekelni , bocs .
"Lehet, hogy emiatt van."
Mi mód ellenállás , mi ???????
"Neked nem volt ilyen problémád?"
Se móddal , se mód nélkül
"Tudsz rá valami megoldást?"
Esetleg próbáld ki az alábbiakat :
1.-Nem rendelkezel az eredeti játékkal ,
(Ha nem eredeti , akkor az nagyobb százalékban működhet hibásan)
2.-A játékhoz nem telepítetted a hivatalos patch-et ,
(A patch-ek hívatottak javítani az adott program hibáin)
3.-A játék hibásan üzemel , ezért törölni kell a gépedről ,
(Használj ccleaner-t a programok eltávolítására ,
alaposabban tudja kipucolni a rendszerböl , mint a Windows saját program eltávolítója)
4.-Olyan módokat telepítettél amik felülírják egymást .
Ha egy mód több verzióját használod előfordulhat az ütközés ,
ilyenkor előfordulhat az általad említett hiba .
A játék eredeti, de nincs hozzá telepítve minden elérhető patch.
(Én arra is gondoltam, hogy ha nem a modhosterről tölteném le a modokot, akkor nem lenne ez a hiba.)
Az lesz, hogy letöltöm a 15-höz azt a patcht, amit linkeltél, és remélem meg lesz oldva vele a probléma.
Egy furcsa dolgot azért észrevettem. Lehet, hogy más a 2013, és a 15-ös FS, de a 2013-asban nem kellett letölteni ahhoz patcht, hogy működjenek a modok.
Szumma-szummárum, megpróbálom. Majd megírom, hogy mi lett az eredmény.
Nos, le is töltöttem, és a probléma megoldódott!!!
Nagyon szépen köszönöm a tanácsaidat!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!