A League of Legends játékban melyek a legjobb champek trollkodásra?
LvL 30-as vagyok és kezdem unni a játékot. Mostanában elkezdtem "Trollkodni", mármint nem úgy hogy kiafkolok stb... mint a ****-ok hanem pl: hybrid blitzcranked építek, ap xin, attackspeed malphite/chogath. Tudtok olyan champeket mondani akikkel még jó, hangulatos trollkodni?
(FarmingTroll FtC.)
Teemo minden mennyiség, már csak ha kipickeled azt hiszik trollkodni fogsz :D
Amúgy pedig AD Leona, Ad Braum, Ap Shaco, AD Maokai esetleg AP Rengar :D vagy szórakozhatsz egy Bard junglerrel is, vagy a blitz jungler :D
A Blitz jungle meglepően jó tud lenni.
Amúgy a Xin critre építve is vicces.
Bruiser Leona - Supportként simán megölöd a carryket 1v1ben.
Én régebben Blitzcel azt csináltam, amikor jól álltunk, hogy bewardol az ennemy jungle egyik felét, majd becsalogattam oda az ellenséget és fogócskáztunk, míg a többiek megnyerték.
LeBlanc is jó ilyen téren, még mst sem kell venni.
Singed - Akár proxyzhatsz is vele, ha vannak rúnáid. Én smurfön játszok vele, csak még lvl 18-as, szóval majdnem belehalok az elsô minion wavebe. Summonernek ghost és teleport. Vegyél egy rylait is, cipôbe a kék fejlesztés. Vicces, ahogy próbálnak elôled elfutni, míg te 2-szer olyan gyors vagy + még megölni sem tudnak mert tank vagy.
ADC Thresh - feltöltött E passzívval szinte one-shotolod a másik adct lateben.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!