Valakinek megvan a bloodborne?
Figyelt kérdés
Ha igen tudna véleményt mondani róla? Télleg olyan nehéz mind amilyennek irják?Megéri megvenni?2015. márc. 27. 18:13
1/8 anonim válasza:
tényleg*
mint*
Megvan
Nehéz
Megéri, ha szeretted a dark souls sorozatot.
2/8 A kérdező kommentje:
Még sose játszottam a darksouls egyik részével sem.De erre kiváncsi vagyok mer több oldalon is láttam hogy elég jó pontszámokat kapott, lehet hogy megveszem, és kösz a nyelvtan leckét.
2015. márc. 27. 20:44
3/8 A kérdező kommentje:
És ha gondold vegyél fel ps barátok közé, irj és mondom a nevemet
2015. márc. 27. 20:46
4/8 anonim válasza:
Tényleg nehéz, de másképp, mint a DS. Sokkal inkább reflexjáték, mint a másik.
5/8 A kérdező kommentje:
Ezér nem merem megvenni mer ha túl nehéz nemfogok játszni vele, és csak kidobott pénz lesz.
2015. márc. 27. 22:51
6/8 anonim válasza:
Én végigjátszottam mindhárom Souls játékot, és nekem nehéz a Bloodborne. Azok elég kényelmes tempójú játékok voltak, itt állandóan figyelni kell az időzítésre. Nincs pajzs, nem lehet hárítani, legfeljebb kitérni.
Tartok tőle, hogy ha már az eleje ilyen nehéz, nem tudom végigjátszani. Ez nem a gyakorláson és tanuláson múlik, ide jó szem és reflexek kellenek, az meg nekem nincs.
7/8 A kérdező kommentje:
hát én lehet most kihagyom, majd ha lesz valami leárazás akkor megveszem. ja és ha valaki psre barátnak felvenne irjon.
2015. márc. 28. 11:19
8/8 anonim válasza:
Régi kérdés Tudom de szerintem ez hülyeség hogy reflex játék. Vannak olyan részek ahol nagyon figyelni kell, meg van pár Jumpscare is, de a harcrendszer inkább egy pörgős tánchoz hasonlítanám, ha tudod a tánclépèst akkor menni fog :D De Ja, figyelni kell nagyon.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!