Hogyan tudok a honfoglalón valakinek a klánjába belépni?
Figyelt kérdés
2015. márc. 11. 10:18
1/6 anonim válasza:
meghívást kapsz rá a klán alapítójától. Az alapítónak a barátodnak kell lennie honfoglalón. Ha célzottan klánba akarsz lépni (mert ez minden vágyad), menj fel a honfoglaló chatre és írd ki hogy valakinek a klánjába belépnél. Láttam már ilyet, általában pikkpakk érkezik válasz.
2/6 A kérdező kommentje:
köszi a segítséget
2015. márc. 11. 10:28
3/6 anonim válasza:
Melyik klánba szeretnél belépni?
4/6 A kérdező kommentje:
az teljesen mindegy. csak kíváncsi vagyok, hogy milyen társakkal játszani.
2015. márc. 12. 20:01
5/6 anonim válasza:
A klán az úgy működik, hogy a tagok együtt gyűjtik a pontokat, de nem együtt játszanak, csak minden tagnak az eredménye beleszámít a klán eredményébe. Ritkán sorol össze klántagokat a gép.
Alapíthatsz saját klánt is, ezt mindenkinek lehet és gyűjtöd magad mellé a tagokat. Annyi tag lehet, amelyik szinten van a klán.
Én benne vagyok egy erős klánban (Top10), ami azt jelenti, hogy azért, hogy ne dobjanak ki, folyamatosan játszani kell. Ha kimarad pár nap választanak helyetted mást.
Ott legalábbis ez van. Van egy cset-fal, azon lehet megbeszélgetni a dolgokat, de tényleg semmi más extra nincs.
6/6 anonim válasza:
Legutóbbi válaszadó, azt nem tudod, hogy mikor meg akarom hívni a klánomba az embereket, akkor miért nem adja ki a barátaim listáját? a szint is megvan már a barátok is csak nem enged meghívni senkit sem valamiért
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!