Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » A Worldof Tanks vagy a WT...

A Worldof Tanks vagy a WT Gound Forces jobb tankos játék?

Figyelt kérdés

A World of Tnaks már 3 éves tankos online játék. Nemrégen megjelent ugyanilyen típusú Free-to-play játék a War Thunder tankos verziója a Ground Forces. Melyikről mi a tapasztalatod?

Melyikbe érdemes belekezdeni? Mit tapasztaltál? stb

2015. márc. 26. 14:51
 1/8 anonim ***** válasza:
Nekem jobban bejött a WOT de sok mindenben jobb a WT ground forces mert abba egy lövéssel is ki lehet kapni az ellenséget de a WOT átláthatóbb és a modolhatóság sokat dob rajta.Szerintem ez ember függő kinek melyik jön be jobban próbáld ki mind kettőt és döntsd el.
2015. márc. 26. 15:11
 2/8 anonim ***** válasza:

emberfuggo, de inkabb a Ground forces, bar mindjart jonnak a fanboy fele kommentek is...

nehanyan azt mondjak hogy a wot jobb mert tobb jarmu van benne, de azt elfelejtik hogy anno a wot is csak 2nemzettel indult.

jatekmechanika: ha neked eleg hogy szikla/epulet/bokor mogul kempelsz akkor wot,

ha elethubb harc kell ahol nincs eletpont csak modularis sebzes, ami tobb taktikat igenyel akkor gf

penzugy: wotban sok penz kell a nagy tier jarmuvek karbantartasara, draga a loszer, sokszor kell farmcsatakat nyomnod, nem ritka hogy minuszba jossz ki

gf-ben jobban boldogulsz a penzel, plusz ott az idovel torteno ingyen javitas

es mig a wotban egy tankot viszel harcba, a gfben 3-at vihetsz, ha az elsot hamar kilovik meg ugy is van eselyed profitot termelni

gf-nek meg plusz pont a multi turet rendszer, a co-ax gepfegyverek, x-ray nezet es a killstreakes repullohivas.

nagy minusz a gf-nek hogy a szabad xp arany nelkul semmit sem er mig a wotban szabadon hasznalhatod

2015. márc. 26. 15:46
 3/8 anonim válasza:

"WOT átláthatóbb és a modolhatóság sokat dob rajta"

Mit jelent az hogy modolhatóság? Szerintem is átláthatóbb. Nem kell perceket menni az ellenfélhez

2015. márc. 26. 16:05
 4/8 anonim ***** válasza:
modolhato - kulonbozo modokatrakhatsz a jatekba, pl celzas, sebzes informaciok, hangok, statisztika, stb
2015. márc. 26. 16:22
 5/8 anonim válasza:
A War thunderes tankos játékban nincs semmi információ. Összevissza mennek a tankok lövöldöznek, tiszta szerencse, hogy kilőnek valakit. Nem játéktudás függvénye
2015. márc. 26. 17:32
 6/8 anonim ***** válasza:

WT ground forces-t jobb kezdeni szerintem, nekem sokkal jobban bejön + van egy számomra nagyon-nagyon fontos eleme, mégpedig az, hogyha jól megy a játék, akkor szinte mindegy, hogy nyersz, vagy veszítesz egy csatában, ugyan úgy megkapod érte a jutalmad, ellenben a WoTban nagyon bünteti a vereséget. Valamint ha jó vagy, akkor nagyobb befolyásod van a csatára tapasztalatom szerint, mint a wotban.

Én egyértelműen a war thunderre szavazok.

2015. márc. 26. 19:28
 7/8 A kérdező kommentje:
Érdes hozzászólások. Nekem a WOT teljesen bejött, míg a WT játszhatatlan. Látom nagyon eltérőek az emberek. Mit gondoltok újak? :)
2015. márc. 31. 17:57
 8/8 anonim ***** válasza:

Szerintem a WoT a jobb.

Mert:-egy játékban fontos, hogy legyen realisztika, de ne a játék rovására. A WoT realisztikus is, de van benne életpont, stb., hogy jobb legyen a játszhatósága. Ellenben a War Thunder Gound Force-szal.

-a WoT hátránya az, hogy kis tierben csak noob csatákat lehet játszani. Viszont, ha elérünk egy magasabb szintet, akkor már igen élvezhetővé válnak a csaták.

-megint csak hátrány, hogy magasabb tierben sokkal többet kell gyüjteni a tankok moduljaira. Ha viszont meglesznek nagy szenvedések árán, akkor olyan érzése lesz az embernek, mint ha másik dimenziókban játszana (pl. egy új löveggel)

-grafikája jó, de a patchekben mindig jön valami kis javítás, úgyhogy egyre jobb lesz

-átláthatósága sokkal jobb

-sokkal több választható/gyűjthető jármű van benne (közel félezer)

-sok szint található benne

-magasabb tierben nagyon sokat kell gyüjteni egy-egy tankra, de ha már megvan, akkor tényleg kiélvezhetjük a munkánk gyümölcsét

-minden hétvégén jönnek valamiféle kis küldetések, amelyeknek néha igen értékes dolgok a jutalmauk

-a világtörténelem fontosabb háborús eseményeinek a megemlékezéseként is szoktak kisebb-nagyobb akciókat/kedvezményeket/küldetéseket adni

-a játékon belül több játékmód érhető el

-jó statisztikai összegzés

-összeségében jobb játékmenet.

Nagyjából ennyi lenne, ami hirtelen eszembe jutott. Remélem tudtam valamit segíteni/valami újat mondani.

2015. máj. 18. 23:32

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!