Játszik valaki rendszeresen Kenót? Itt a lehetőség a nyereményekre!
Egy új oldalt találtam, szerintem nagyon jó. Rengeteg variációt hoz, ami szűkíti a lehetőséget a nyerésre.
www.kenofan.eoldal.hu
Aki játszik, érdemes átnéznie.
Az oldal ingyenes, az használja, aki akarja. Ez a játék, ha nem tudod forgatni a számokat, sajnállak. Érdekes, mások nyernek vele, én is nyertem.
Előtte, ha láttad volna, 50 % jött be, ha lett volna annyi eszed, hogy ezt megkombinálod, egy 7-es, 8-as szelvényen nyersz vele.
Úgy látom azt sem tudod, hogyan kell csinálni a dolgot, akkor mit csodálkozol, hogy nem tudod használni az oldalt.
Ha azt várod, hogy valaki megad neked 10 nyerő számot, marha vagy nagyon. Szmáolni kell , de mit magyarázok én olyannak, aki fogadni mernék, még azt sem érti, amit az oldal ír, mert nem egy intelligens egyénnek tekintelek.
Maradj a kis párszámos játékodnál, ez az eszesebbeknek való, ők meg hasznosnak vélik.
Jah, egyébként fogadjunk, hogy a fix számaidból, egy 8-as sorból max 2 jön be. Hahahaaaaaaaaaaaa
Az oldal szerkesztőinek pedig gratulálok, remek. Én használom, ajánlom másoknak is.
De semmi sem kötelező. :)
Én nem vitázok. Mondom, hogy fogalmad nincs az oldalról. Előtte nap 50 %-os találatot adtak. Ne egy nap várdd a csodát. Sajnálom, hogy el sem olvasod a dolgokat, így úgysem fogod megérteni. 30-40 ember marha aki napi szinten használja, velem együtt, csak te vagy okos. :)
Gratulálok, élj csak te álomvilágban.
Volt aki 2 milliót nyert ezzel, szóval nekem ne magyarázz, mert ezt magam láttam. Aztán 120 ezret, többször 8 ezreket, ez nem véletlen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!