Játszik valaki rendszeresen Kenót? Itt a lehetőség a nyereményekre!
Egy új oldalt találtam, szerintem nagyon jó. Rengeteg variációt hoz, ami szűkíti a lehetőséget a nyerésre.
www.kenofan.eoldal.hu
Aki játszik, érdemes átnéznie.
:) Nee, ne úgy gondolkodj.
80 számból 20 számot húznak. Úgy szűkíti, hogy a számok halmazát figyelembe véve kiesnek bizonyos számok kiszámolhatóak variációkkal.
Gondolom nem kenózol rendszeresen, akkor neked is lenne szisztémád. Ez arra jó, hogy rávítjük a sajátunkra, így a számok kupaca szűkűk.
Érted?
Mondok egy példát.
Pl: egy adott variáció alkalmazásával a 80 számból 50-re tudod szűkíteni a várható mai számokat. Ez csak egy példa. De lehet tovább szűkíteni a kört. Számolni kell, statisztikát kell vezetni.
Jah, és ne mondd , hogy butaság, mert rendszeresen nyerek vele 8 ezreket. A legnagyobb nyereményem 2006-ban 2 millió Ft volt, tavaly januárban 120 ezer. Egy számot hibáztam, ha azt akkor eltalálom, 10 millió Ft.
Erre utazunk sokan. Sokat segít. Az, hogy vaktában jelölgetsz számokat, nem sok esélyt ad.
Nem. Ha statisztikát vezetsz, kijön mindig egy érték. MIlyen gyakran fordulnak pl elő a prím számok, a párosak, páratlanok, 3-mal oszthatóak.
Nézd meg azt az oldalt, minden le van írva. Meg fogod érteni, ide nem tudok neked táblázatot rajzolni, hogy megmutassam hogyan kell csinálni. Nagyon sok variáció van. Mi kenósok, mindig ezt próbáljuk tobább fejleszteni.
Nézd meg! Lépésekben le van írva.
Jah, és a lényeg, hogy válassz ki egy szisztémát. Azt kell folymatosan alkalmazni, nem kell csüggedni, ha kezdetben nem megy, de lesznek sikerek. Türelem játék ez. És a lényeg, hogy 8/8-as kombinációval játsz, ezt ajánlom neked, hiszen nagyobb az esélye a telitalálatnak, mint egy 10-ből 10-re.
Komolyan, én csak 8-assal, max 9-el játszom, eddig a nyolcasok jöttek be.
Nem gond:
1. a kenóban nem osztódik szét a nyeremény, fix
2. millió variáció van :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!