Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » Hogy indíthatok pert, egy...

KlenDie kérdése:

Hogy indíthatok pert, egy MMORPG privát szerver ellen?

Figyelt kérdés
Hol tudnék utána nézni játék jogtörvényeknek? Lehetne ezt interneten keresztül kikeresni? Elérkeztem arra a pontra, hogy egy MMORPG szerver ellen belefogjak egy perbe, ebben kérnék tanácsot, hogy aki már gondolt hasonlóra és elkezdett kutakodni talált valami kézzelfoghatót? Tehát mi a teendő akkor, ha valakit jogtalanul tiltanak ki egy játékról ahová esetlegesen pénzt is költött. Gondolom ez a játék hivatalosan bejelentett cégként futhat tehát adózik, ergo van felelőssége. Csak simán keressek fel egy ügyvédet és ő tudni fogja a következő lépéseket?

2015. márc. 25. 09:34
1 2
 11/16 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszod, én nem tervezem, hogy újra elkezdek még egy metin2-höz vagy MMORPG-hez hasonló játékot. Mindenesetre tovább kutakodom és próbálok minden adodó információt magamba szippantani úgy érzem még sehol nem tartok! Egyféle kihívásnak tartom ezt:) Neked pedig további jó játékot!
2015. márc. 25. 12:21
 12/16 anonim ***** válasza:

kerdezo, azon kivul hogy ez a kerdes a legviccesebb dolog amit olvastam ebben a honapban, konkretan semmi, ismetlem SEMMI eselyed hogy valami pozitiv eredmenyt elerj es csak az idodet pocsekolod.

bovebben majd ha gephez ulok...

2015. márc. 25. 12:23
 13/16 anonim ***** válasza:

Látom nem értetted meg az 1. hozzászólását.

" különösebb indoklás nèlkül"

Szóval mi ellen is akarsz pert indítani? Nem csinált semmi rosszat, benne van, hogy indok nélkül tilthat.

2015. márc. 25. 14:47
 14/16 anonim ***** válasza:

hazaertem, ugyhogy vagjunk bele.

elore leszogezem hogy megfogsz sertodni, a kerdesedbol es a kommentjeidbol sut a tudatlansag es a butasag!

eloszor is felfogtad hogy egy tort szerverrol beszelsz???

az eredeti jatekkiadonak veled ellentetben van penze ugyvedekre es nem tudja a tort szervereket legyozni, jatektol fuggeltenul igy van, 200 euroert max egy alkoholista fog szobaallni veled, nemhogy egy normalis ugyved.

es mivel tort szerver, igy illegalisan mukodik es az ott torteno dolgokat a jatekkiado MAGASROL LESZ*RJA, ha az eredetin kezdel el sirni csak azt ered el hogy tobben kacagnak majd rajtad.

Gondolom ez a játék hivatalosan bejelentett cégként futhat tehát adózik - nagyon is tevedsz, semmi ceg nincs a hatterben, sot a te elpocsekolt penzed sem bevetel hanem adomanykent van nyilvantartva, igy kijatszak a torvenyt es nem adoznak semerre.

az meg vegkepp a te hibad hogy a legpocsekabb mmorpg-re, sot meg rosszabb hogy annak is egy tort szerverere dobtad ki a penzed.

legyen egy csepp eszed es tanulj belole!

2015. márc. 25. 15:39
 15/16 A kérdező kommentje:
Nem arról van szó, hogy kidobtam a pénzem vagy bármi, hanem gondoltam, ha egyszer úgy működik, hogy nekik bevételük van belőle és netfizetés meg minden egyéb szarsággal állnak kapcsolatban gondoltam valami úton félen valami kötelezettségük csak van. De akkor nem tudtam, hogy bárki csinál egy ehhez hasonló dolgot annak nincs az állam felé kötelezettsége. Mert végülis ez egy priv szerver, tehát neki azt a klienset nem hinném, hogy engedély nélkül szabad lett volna nyilvánosságra hozni vagy tévedek? Ha meg nem akkor engedélyt kellett kérnie a fő forgalmazótól. De igazad lehet tényleg nem értek hozzá, ezért is kértem a véleményeteket, és köszönöm a felvilágosítást! Akkor csak arra tudok gondolni, hogy ez a dolog esetleg nem hivatalosan futhat vagy, ha igen még senki nem figyelt fel rá ennyi idő alatt? Érdekesnek találom mindenesetre.
2015. márc. 25. 16:34
 16/16 anonim ***** válasza:

igen felfigyelnek ra, csak nem tudnak mit tenni ellene.

azt hittem erthetoen leirtam, a privat szero illegalisan fut, mivel nincs engedelyuk semmire.

2015. márc. 25. 16:49
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!