Hogy indíthatok pert, egy MMORPG privát szerver ellen?
kerdezo, azon kivul hogy ez a kerdes a legviccesebb dolog amit olvastam ebben a honapban, konkretan semmi, ismetlem SEMMI eselyed hogy valami pozitiv eredmenyt elerj es csak az idodet pocsekolod.
bovebben majd ha gephez ulok...
Látom nem értetted meg az 1. hozzászólását.
" különösebb indoklás nèlkül"
Szóval mi ellen is akarsz pert indítani? Nem csinált semmi rosszat, benne van, hogy indok nélkül tilthat.
hazaertem, ugyhogy vagjunk bele.
elore leszogezem hogy megfogsz sertodni, a kerdesedbol es a kommentjeidbol sut a tudatlansag es a butasag!
eloszor is felfogtad hogy egy tort szerverrol beszelsz???
az eredeti jatekkiadonak veled ellentetben van penze ugyvedekre es nem tudja a tort szervereket legyozni, jatektol fuggeltenul igy van, 200 euroert max egy alkoholista fog szobaallni veled, nemhogy egy normalis ugyved.
es mivel tort szerver, igy illegalisan mukodik es az ott torteno dolgokat a jatekkiado MAGASROL LESZ*RJA, ha az eredetin kezdel el sirni csak azt ered el hogy tobben kacagnak majd rajtad.
Gondolom ez a játék hivatalosan bejelentett cégként futhat tehát adózik - nagyon is tevedsz, semmi ceg nincs a hatterben, sot a te elpocsekolt penzed sem bevetel hanem adomanykent van nyilvantartva, igy kijatszak a torvenyt es nem adoznak semerre.
az meg vegkepp a te hibad hogy a legpocsekabb mmorpg-re, sot meg rosszabb hogy annak is egy tort szerverere dobtad ki a penzed.
legyen egy csepp eszed es tanulj belole!
igen felfigyelnek ra, csak nem tudnak mit tenni ellene.
azt hittem erthetoen leirtam, a privat szero illegalisan fut, mivel nincs engedelyuk semmire.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!