KlenDie kérdése:
Hogy indíthatok pert, egy MMORPG privát szerver ellen?
Ha elolvastad volna a felhasználói szerződèst regisztrációkor, akkor tudnád, hogy különösebb indoklás nèlkül bármikor kitilthatnak. Ez mindenhol ìgy van! Ergó nem is indìthatsz pert.
2015. márc. 25. 09:48
Pert inditani egy jatekszerver ellen?
LOL.
2015. márc. 25. 09:54
3/16 A kérdező kommentje:
Igen, kedves válaszoló "pert" Talán mi ebben olyan meglepő? Ja erre még nem volt példa? Hát aztán egyszer mindenki meghoz valamiben 1 lépést.
Egyébként 1. hozzászóló, teljese tisztába vagyok a szabályzattal és nem sértettem meg semmit. Amiről jelen helyzetben szó van az, egy félreértés miatt keletkezett. Én egy Facebook-os Játékról szóló csoportban, véleményt nyilvánítottam és kifejeztem álláspontomat. A szerver egyik üzemeltetője erre reagálva heves vitába keveredett velem, el nem hangozz sem sértő, sem semmilyen tiltott tartalom. Az esetről képes bizonyítékom is van. Ami a lényeg, hogy engem ezután egy kitalált koholt váddal, tiltott a játékból, beleértve minden karakteremet, és egyúttal a szerver hivatalos fórumról is tiltott. A hozzáállásom teljese komoly a dologhoz nagyon felháborított a dolog, és félreértés ne essék az olvasók között, nem volt a játékban egy nagy értékű karakterem ami miatt ehhez folyamodnék, csak ez a szerver elég sok mindent megenged mára már magának és szeretném, ha véget érne ez a hátramenet. Valami megoldás biztos van a dologra, akinek valamilyen információ a birtokában van ezen a téren kérem akár egy privát üzenet formájában ossza meg velem.
Magyarországon a virtuális javakat nem védi semmilyen törvény, szóval így jártál. A jogászok nagy része azt sem tudja, mi az a videojáték, nemhogy privát MMORPG szerver...
2015. márc. 25. 10:41
Beadhatsz indítványt, de tuti biztos hogy csak kiröhögnek és valami jogi blablával elutasítják.
2015. márc. 25. 11:08
6/16 A kérdező kommentje:
Értem, köszönöm a válaszaitokat megpróbálkozok a hivatalos Metin2.hu nál, hogy adjanak tanácsot. Remélem többet tudnak ott mondani, Ha jól tudom német főnökség intézi a hu, szervert is, szóval nem probléma az sem mivel Németországban élek. Mivel hivatalosan fut elméletileg a dolog, ugye és pénzbevételi forrás is számukra és adóznak vagyis kellene utána valamilyen formában belehet jegyezve mint akár egy cég és mivel hamis a vád amit felhoztak ellenem, gondolom én, hogy megoldás van a problémára. Tudom ez az egész nevetségesen hangzik, hogy ilyen piti dolog miatt képes lennék belevágni, de elhihetitek fontosnak tartom az igazamat, és 200-300 euro nem vág földhöz ha jogi útra kell vinnem a dolgot. Nevetséges az egész dolog, hogy így kell lennie ennek a dolognak és nem az első eset, hogy ilyenféle dolog történik. És ez csak egy játék így hallgattatják el a kisembereket. Tudom értesülök róla, hogy a való életben is mennek ennél komolyabb dolgok Magyarországon, de ez akkor sem megoldás, valakinek felelni kell a tetteiért.
Nem kell annyira minőségtelen hulladék játékokkal játszani mint a Metin 2, és probléma megoldva. .D
2015. márc. 25. 11:35
8/16 A kérdező kommentje:
Igen valóban ez igaz szerintem minden online MMORPG és társai játék ilyen, de akkor sem ez a megoldás remélem megértesz, azért ne kezdjen el semmilyen játékkal játszani, mert nincsenek jogai? Szerintem ez akkor is nonszensz, olyan miért csinál szervert akinek nincs hozzá képessége egy szerver nem csak annyiból áll, hogy megnyitjuk fut és, ha van valami hiba kijavítgatjuk. Odafigyelést, időt igényel, és nem úgy kell a problémákat elintézni, hogy kitiltják azt a játékost oktalanul. Tudom milyen ez a szerver voltam szerencsés a szerver csapatban részt venni és tudom, hogy mik történnek, egyszerűen ez akkor sem megoldás!
Félre érted. Én azt mondom hogy a Metin 2-höz hatványozottan ne támassz elvárásokat. Mert a legalja. Gyakorlatilag nem is igen van rosszabb darab. Én havidíjas MMO-val játszok, és maximálisan elégedett vagyok a szolgáltatásaikkal.
2015. márc. 25. 11:50
first world problem
nevetseges vagy es meg eszre sem veszed.
2015. márc. 25. 11:51
Kapcsolódó kérdések: