Miért akadozik a Sims 3?
Egyik eddigi válasz sem jó.
Melyik térképen játszol? Mit jelent, hogy akad, megy 10 másodpercig, aztán áll? vagy lassan töltődnek be az objektumok, látszik ahogy kipakolja a szürke objektumokat aztán teszi rá a textúrát?
Mennyi ram van a gépben?
A Complete Edition-t letöltöttem, és semmi vírus nincsen benne, "nem élek ilyen szerekkel". :) Az összes kiegészítő rajta van. Ha letöltöm Originről a sima alapjátékot, annál is ugyanaz a probléma van.
Mozgatnám a kamerát, és akadozik, de folyamatosan.
1. Melyik térképen játszol?
2. Milyen videokártya van a gépben?
3. Mennyi memória?
4. Milyen oprendszer?
1. Teljesen alap térkép, mindegyik kiegészítősen rossz.
2. MSI GTS450 Cyclone 1GB
3. 8GB 1333MHz
4. Windows 8.1 Pro 64bit
1333 MHz-et a procira írtad, ugye? Ram nem lehet "megaherzes". Ha ilyen a procid, annak elégnek kéne lennie, feltéve, ha van belőle legalább 4 db...
Én 2 db 3000 MHz-essel játszom, 4 GB rammal. Ez elviszi kb a kiegészítők felét-két harmadát. Én úgy gondolom, az összeshez kéne négy, legalább 2000 MHz-es proci, és 8 GB ram.
Előző!
Már miért ne lehetne a memóriának 1333Mhz-s sebessége? 1,3 Ghz-s procit találnék furcsának inkább, sebességre.
A processzorból meg jellemzően csak egy van átlagos gépekben, ami többmagos. A kérdező nem írt semmit a processzoráról.
Kérdező! A videokártya egyébként nem a legerősebb. A processzorod pontos típusát tudod? Ha nem, Aida nevű program vagy CPU-Z megmondja.
Egyébként, sajnos a játék elég rossz alapból, optimalizálatlan, több kiegészítővel szinte játszhatatlan. Én egy i5-4690-es proci + R9 290X videokártya és 8GB 1600Mhz-s RAM mellett nem tudom élvezhetően játszani, ha minden kiegészítő fenn van.
Annyi aranoys ez a 8 giga ram hozzászólás
A sims 3 32 bites, beletehetsz 16 gigát, akkor sem fogja tudni használni
komolyan mint a kisgyerkek amikor szexről beszélgetnek
mostantól kiirom az sg-s nickemet a sims-es hozzászólásaimhoz, hogy mindeki tudja ki vagyok :)
Mike
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!