Miért akadozik folyamatosan az új laptopomon az újonnan beszerzett Sims 3?
Figyelt kérdés
Tegnap telepítettem fel a Sims 3 az új laptopomra és tervezés módban nem, de játék közben folyamatosan akadozik, és így eléggé élvezhetetlenné vált a játék... amúgy miközben megakad, a többi animáció(pl. a szél fújása, a sim felett pörgő zöld jelzés) rendes működik. Egy pár adat laptopomról:
Windows verzió: Windows 8 Pro
Minősítés: 5.9 Windows-élményindex
Processzor: Intel(R) Core(TM) i7-4500U CPU @ 1.80 GHz 2.40 GHz
RAM: 8,00 GB
Rendszer típusa: 64 bites operációs rendszer, x64 alapú processzor.
Előre is köszönöm a válaszokat!
2014. jan. 15. 22:12
1/7 anonim válasza:
nem a gepeddel van a baj, az en asztali gepemen is ez a gond, 1 sima 1 magos intel family 4-en meg megse akad.
2/7 anonim válasza:
zsenikém pont a videokártyát nem írtad hogy milyen. Ha ilyen integrált szar, akkor persze hogy akad.
3/7 A kérdező kommentje:
Elnézést, pedig azt akartam először...
Videokártya: Intel(R) HD Graphics Family
2014. jan. 16. 11:31
4/7 anonim válasza:
Integrált videokártya, csoda hogy egyáltalán elindult a sims 3
5/7 A kérdező kommentje:
akkor ezek szerint nem tudok semmit se tenni ellene?
2014. jan. 16. 16:56
7/7 A kérdező kommentje:
most az egyetemi évek kiegészítő lehetőségeivel játszottam, de ott egyáltalán nem akadt...
2014. jan. 17. 21:17
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!