Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » Neverwinter vs Tera?

Neverwinter vs Tera?

Figyelt kérdés
Melyik a jobb és miért?
2015. márc. 15. 13:07
 1/4 Norbert66 válasza:
Neverwinter jobb:mert steames együttműködő és egyszerű vele játszani mégis élménydús ha szeretnél velem játszani akkor vegyél fel steamen hubainorbert6 egyedül unalmas szerintem de többen buli :/ amugy én pont keresek valakit akivel játszhatnák
2015. márc. 21. 15:52
 2/4 anonim válasza:
Tera 1000%-ban jobb! Sokkal kidolgozottabb, élvezetesebb játék, a legjobb MMORPG amivel valaha játszottam.(nem kevéssel volt dolgom). Egyedi harcrendszere van, látszik hogy minőségi játék. Végül ami egy nagyon lényeges dolog, úgy is rendkívül élvezhető, hogy nem költesz rá. Neverwinter estében ez nem mondható el, mivel szinte lehetetlen haladni ha nem töltesz rá pénzt. Én ezért és a bugok miatt hagytam abba. Hidd el nem bánod meg ha Terázni fogsz. Remélem segítettem.
2015. márc. 31. 20:54
 3/4 anonim ***** válasza:
Neverwinterben egy forintot nem kell költeni... az költ csak rá akinek túl sok a pénze, vagy türelmetlen kivárni a fejlődést és a jó drop-okat, dungeon-okat. 70-s paladinom van neverwinterben egyetlen forint nélkül rare artifact-al(simából fejlesztve!), rare fegyóval (diamond-ból). Sok idő megszerezni az elegendő diamond-ot de ez a lényeg. Ezeknél a játékoknál nem az a fontos, hogy két nap alatt maxos kari legyen, sőt szerintem így is túl gyors a fejlődés mindkettőben. Egyébként a neverwinteres harcrendszerrel nekem nincs gondom, teljesen jól működik, bár a megszokottnál kevesebb a skill amit használni lehet (értem ezalat thogy hiába van 7-8 jó encounter ha csak 3-t tudok egyszerre használni). Ez csak megszokás és legalább van benen élvezet. A neverwintert akkor ajánlom, ha ismered a d&d-t vagy legalábbis a forgotten realms-t és tetszik is! Emellett ha nem vagy türelmetlen :) Teránál nekem a kingdoms of amlaur jut eszembe, amit szintén szeretek. Más stílusú a kettő. Engem a neverwinter megfogott a tera viszont hosszú távon már nem, de ez tényleg attól függ hogy egyébként mikkel játszol, melyik irány áll hozzád közelebb. Ha türelmetlen vagy akkor viszont mindenképp Tera. XD
2015. jún. 16. 14:17
 4/4 anonim ***** válasza:
srry a helyesírásért, melóhelyen írok szal. kissé siettem vele XD
2015. jún. 16. 14:18

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!