Melyik MMORPG a legjobb?
Csak ezeknek a feltételeknek megfelelőket írjatok pls!
Legyen teljesen ingyenes, jó pvp, jó endgame, magyarokkal tudjak játszani és a grafika inkább szebb legyen bár a játékélmény a lényeg...
xD Hát persze hogy igényes vagyok mivel már rengeteg ilyet kipróbáltam illetve játszottam és már tudom mitől lenne jó egy mmorpg csak nem találom... :/ na ez a gáz:D a nemtudás néha jobb mert akkor kisebbek az igények :D
De azért a királyfi is elment szerencsét próbálni és mi lett belőle xD gondoltam miért ne írjam be kérdésnek ide :D
A Tera-t ismerem játszottam is vele, hangulatos szép grafika viszont magyarok híján és az endgame-re azt mondják hogy nulla :/ Ami nekem baj mert nem szintezni szeretek hanem max szinten cuccokat szerezni és a többi...
Ha esetleg valaki tud ilyet mondani vagy olyat ami a legközelebb áll a feltételeimhez annak megköszönöm ha megosztja velem :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!