Ez miért van? (World of Tanks)
Nálam hasonló helyzet volt a jobb egér gombal kb. úgy fél éve. Nálam a jobb egér gombra volt állitva snipermódba való ki-be lépés, de egy frissités után valahogy megkattant és hiába nyomtam nem lépett be vagy ki, de volt olyan is hogy ha csak tartottam lenyomva akkor maradt meg a sniper modban. Ezért aztán át állitottam a billentyűzet gomjára ezt a funkciót és azóta nics vele problémám.
Az egeremmel nem volt gondom mert máshol kiválóan múködött és működik is, szerintem a játékban lehet valami bug. Ezért is tanácsolom ha a jobb egérgombra van állitva valamilyen funkió azt állicsad be a billentyűzetre, és oda ne állics semmit sem. Feltételezem ez az eset csak arra jó ha az egereddel semmi baj sincs.
Esetleg véletlen nem laptopon játszol? Mert akkor lehet picit rátenyerelsz a tapipadra ..
Azontúl lehet még az egered hibája, usb hibája.
Ajánlom állíts mindent vissza default-ra és ha úgyis csinálja akkor több mint valószínű hogy az "Ön gépében van a hiba".
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!