A Call of Duty-sok miért utálják annyira a Team fortress 2-t?
Miért, utálják?
És ha igen, kit érdekel? Engem szórakoztat, a többi 6 milliárd ember véleménye meg le van...
Én szeretem a Call Of Duty-ket,a Team Fortress-et sem utálom.
Viszont ahogy mondod,ugyanaz az alap,csak kicsit másképp.A Call Of Duty játékok úgymond felnőttesebbek,komolyabb kategóriába sorolhatók,szerintem.
"A Call Of Duty játékok úgymond felnőttesebbek,komolyabb kategóriába sorolhatók,szerintem."
Szerinted. Szerintem meg amerikai háborús propaganda, szemben a TF2-vel, ami megpróbálja elkerülni a hadsereg fetisizálását némi humorral és retró esztétikával.
Nagy baj egyik játékkal sincs, szerintem, de hogy a CoD komolyabb lenne. Nevetséges.
A CoD az a gyerekesebb és butább... Igazából az tényleg csak a lövöldözésről szól és közben meg AMERIKA (Én Amerika párti vok, de ez már túlzás), FÉRFIAK és FEGYVEREK mindenütt, de totál nem realisztikus módon. A fő célközönség az a 12 éves gyerekek.
A Tf2 ezzel szemben a TEAM fortress (csapaterőd) címhez nagyjából hű... Az a nagy baj vele, hogy amikor ingyenes lett beszabadultak a kisgyermekek akik sz@rrá visongják mikrofonon keresztül a mindenséget, modoznak, magas a pingjük, laggolnak, káromkodnak és elsősorban tönkre vágják a csapatmunkát... Már, ha! Nem minden kisgyerek ilyen szerencsére. Amúgy én amondó vagyok, hogy mindenki játszon azzal amivel jólesik neki :)
Igaz hogy a Team Fortress2 is olyan veszélyes játék mint a Talking Angela? Sokan írják, hogy az ellenfél szemével figyelnek, vagyis kukkolnak minket. Igazából az összes Talking játékra is ezt mondják, habár nem mindenki...
Azokat kérdezem, akik játszanak/játszottak a FT2-n. Mit higgyek a játékról? Nektek mi a tapasztalatotok?
1. #6 teljesen igazad van.
2. Én speciál régen CoD-oztam, most TF2-zök. Viszont semmi bajom sincs egyik játékkal sem.
3. De viszont elképeztően idegesítő, amikor a 10 éves kisgyerekek elkezdenek mindenféle hülyeséget beszélni, az ilyennek legszívesebben azt kívánnám, hogy törjön el a mikrofonja!
3.: példa: Barátommal játszunk egy Minecraft textúrájú pályán, erre valaki próbálja "kiütni" a talajt mondván: "miért nem tudok blokkokat kiütni?"
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!