Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » Steam vásárlás OTP junior...

Kacsa Tibor kérdése:

Steam vásárlás OTP junior számláról?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

A szituáció a következő:

Szeretnék steamen premium account-ra váltani. Ehhez ha jól tudom, elég valamit venni a Mann Co. Store-ban. Nos, nekem Mivel elég valami kis értékű dolgot is venni, nem magával az árral van a probléma, hanem az átutalás díjával. Nem tudjátok véletlenül, hogy ebben az esetben mennyi lenne az átutalás díja, ha OTP junior számlacsomaggal rendelkezem?

2015. márc. 7. 21:05
 1/5 anonim ***** válasza:
Sima kártyás vásárlásnak minősül, ha a neten a bankkártyáddal vásárolsz. Az OTP-nél ennek nincs plusz költsége.
2015. márc. 7. 21:08
 2/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen :)
2015. márc. 7. 21:23
 3/5 A kérdező kommentje:
Időközben rájöttem, hogy rosszul fogalmaztam meg a dolgot :D Steam-en először fel kell tölteni egy adott összeggel a számlámat, és utána tudok majd azzal fizetni. Tehát először lényegében a steam-es számlámra kell pénzt átutalni. Így mit tudtok mondani a díjról?
2015. márc. 7. 21:26
 4/5 CptTomato ***** válasza:

Oké.. egy dolog : a steamen nincs prémium account, a steam egy online bolt. A Team Fortress meg egy játék ami "kapható" a steamen.

Az hogy hol mit vásárolsz kártyával tökre teljesen mind1 ingyér van a legtöbb banknál. Arra azért figyelj hogy néhány oldal kiírja forintban az árat és ez eltérhet a te bankodnál használt átváltási rátánál de ez nem nagy összeg, de a steamnél nincs ilyen legalábbis az alkalmazásban, a weboldalon lehet hogy van.

2015. márc. 8. 02:37
 5/5 A kérdező kommentje:
Így minden világos, köszönöm szépen a választ :)
2015. márc. 8. 09:41

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!