én egyik pártján sem állok valójában:D de kipróbáltam mind a kettőt és a z én véleményem:
Lineage: szép a grafika kevés a faj sok a kaszt jól elosztott/kidolgozott státusz pontok ( a varázslo skilljei oan gyorsak mint amennyi a c. speedje)egyensúly van benne és jól kidolgozott pvp rendszer élvezetes háborúkkal (már majdnem stratégiai(messze van tőle de szentem tökjó:D)), normális jól programozott telepítés rendszer.
WOW: ocsmány grafika sok faj kevés kaszt ( 10 faj van de max 10 kasztis és mindegyik faj ugyanazokat a kasztokat nyomatja) szar státusz pont ( a varázslonak mindig ugyanoan gyorsak a skilljei meg mindennek ) szar pvp (megint a mágusokra térek ki ha benyom egy átkot az bejön nincs semmi M def a játékban) sok palyer jól kidolgozott questek, felháboritóan szar telepítés többet telepíted a játékot mint amennyit élvezed:D
szar átlagos dueles pvp rendszer ocska átlagos háborukkal
na ennyi volna a véleményem mondhattok még kritikát kontrát mind2 re:D lehet vitatkozni !!!
Én ugyanúgy szeretem mindkettőt, de Te viszont a wowot nagyon nem látod át:D A grafikája tényleg szar. 10 kaszt bőven elég. Lineage-ben jó, van kb 50+ kaszt, de azok nagyon hasonlóak. A varázslóknak, sem a meele kasztoknak sem ugyanolyan gyorsak a támadásaik(Lásd: Haste rating), mágusok átkai ugyanúgy misselhetnek mint a direktben sebző spelljeik, MDef a wowban=Spell Resistance(Nature, Fire, Frost, Shadow, Arcane) telepítéssel semmi gond: beteszed a DVD-t, és szépen feltelepül. Átlagos háborúk: ha nem ócska törtszerveren próbáltad volna, akkor ottlenne egy rakat élvezetes BG: Pl. Wintergrasp, Strand of the Ancients. Ostromgépekkel. Ugyanúgy taktikázni kell benne mint pl. egy L2 Siege-ben. Szerintem nem szántál elég időt a wow megismerésére. Ez az én véleményem.
2011. jan. 1. 20:28
12/15 anonim válasza:
Én az L2-t imádom, már több mint 5 éve játszom vele, nem tudom megunni. Ha a WoW és a Super Mario között kéne választanom, akk inkább a Mario.... A WoW sztem nagyon gagyi, meg a grafikája még az NFS 3-ét sem közelíti meg :D
Azért nézzük meg az L2-t és a WoW-ot, kb ugyanakkor készültek, bár olyan, mint ha lenne vagy 4 év különbség közöttük. Részemről ennyi, a wow az egy fos, L2 4ever!!!!
2011. jan. 20. 10:54
13/15 anonim válasza:
Utolsónak van igaza és kész! Meg persze nekem:D L2 a legjobb!!4!négy
2011. jan. 25. 16:00
14/15 anonim válasza:
Én szeretem mind a két játékot,bár amióta a Nightfall leállt azóta nem játszottam a Lingeage2-vel,hiányzik is nagyon a világa.A grafikája szerintem mind a kettőnek rendben van szvsz.A WoW is nagyon jó,csak annyira nem ragadott meg mint az L2.
2011. febr. 19. 14:51
15/15 anonim válasza:
01-01 20:28: Összesen 30(!) kaszt van (csak a 3. kasztokat számoltam) ez ha úgy vesszük nem is olyan sok, de még mindig több mint a wownál (ahol kb összvissz 10db van) , de hogyha tudsz mutatni nekem a Lineage II-ben 2 olyan kasztot, ami legalább 50%-ban egyezik, akkor kapsz tőlem egy Oscart.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!