én egyik pártján sem állok valójában:D de kipróbáltam mind a kettőt és a z én véleményem:
Lineage: szép a grafika kevés a faj sok a kaszt jól elosztott/kidolgozott státusz pontok ( a varázslo skilljei oan gyorsak mint amennyi a c. speedje)egyensúly van benne és jól kidolgozott pvp rendszer élvezetes háborúkkal (már majdnem stratégiai(messze van tőle de szentem tökjó:D)), normális jól programozott telepítés rendszer.
WOW: ocsmány grafika sok faj kevés kaszt ( 10 faj van de max 10 kasztis és mindegyik faj ugyanazokat a kasztokat nyomatja) szar státusz pont ( a varázslonak mindig ugyanoan gyorsak a skilljei meg mindennek ) szar pvp (megint a mágusokra térek ki ha benyom egy átkot az bejön nincs semmi M def a játékban) sok palyer jól kidolgozott questek, felháboritóan szar telepítés többet telepíted a játékot mint amennyit élvezed:D
szar átlagos dueles pvp rendszer ocska átlagos háborukkal
na ennyi volna a véleményem mondhattok még kritikát kontrát mind2 re:D lehet vitatkozni !!!
hozzáteszem több játékot is kirpobáltam de azt kell mondjam ez akettö a vezető játék hiszen a többi az a wowot másolja ez igaz... de a lineage nem az telejsen egyéni szerintem és ezekszeritn avéleményem megis haladja awowot:P:D
2010. febr. 15. 13:40
2/15 anonim válasza:
Én Lineage-es vagyok =)
2010. febr. 15. 16:15
3/15 anonim válasza:
Én teljesen l2 párti vagyok. A wow unalmas játék nekem, és rosszul leszek amikor meglátom a grafikáját.
2010. febr. 28. 16:26
4/15 anonim válasza:
Úgyvan, terjesszétek az L2-t.. Imádom. Örülök, hogy van még néhány épeszű ember a világon, és fölismeri hogy a wow és 1 rakás szar közötti kkülönbség egyenlő a nullával:)
2010. júl. 27. 23:10
5/15 anonim válasza:
Ja és kérdező: a kijelentéseddel, miszerint többet telepíted a játékot mint amennyit élvezed, teljes mértékben egyetértek, ugyanis azt a játékot valahogy képtelen vagyok élvezni:D
2010. júl. 27. 23:12
6/15 anonim válasza:
Lineage II!!!Terjesszétek az igét:D
Jó grafika,questek,kasztok.Jó a játékélmény.
2010. aug. 28. 19:01
7/15 anonim válasza:
Írta: LineageII-FAN
2010. aug. 28. 19:01
8/15 anonim válasza:
1.A lineage wow klón
2.l2-1-2 millio player---wow-15-18 milio + a törtszerosok
3.az L2 sose fogja megütni azt a játékélményt mint a wow
de ne érsd fére én nekem ez a véleméyem:d
2010. nov. 1. 01:20
9/15 anonim válasza:
A Lineage2 világa kissebb mint a Wow-é, ez nem jelenti azt, hogy kicsi, még mindig így is nagy, ezáltal egy szerverre pár ezer játékos bőven elég, tehát a játékélményt nem befolyásolja, hogy csak pármillióan játszanak vele. A Pvp rendszer sokkal kidolgozottabb, a WoW nagyon arra ment rá, hogy a lámáknak kedvezzen (sajnos Interlude óta az L2 is ebbe az irányba halad szép lassan), egyszerűsítik a végletekig a játékot, de az L2 mindenben veri a wowot, kiv player számban. De hát most az a menő.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!