San Andreas futtatása daemon tools nélkül?
Figyelt kérdés
Valamiért nem engedi úgy futtatni a San Andreas-t hogy ne futna az Daemon Tools ban, ezért a telepítőjét se tudom törölni, de úgy meg 8gigát foglal a gépen és épp tönkre ment a fő meghajtó, és az a maradék 4giga meg más dolgokra kéne, néztem már sok cracket, de mindegyikhez kell a Daemon Tools is, hogyha meg nincs be mountolva, akkor a menünél ki crashel magától. Hogy lehetne ezt megoldani? Kérem a "Vedd meg" kommentekkel hagyjatok!2015. márc. 8. 21:50
1/2 anonim válasza:
Nem csak DT van. Én speciell Alcohol 120% ot használok, de ott van még a Poweriso
2/2 anonim válasza:
az alcohol 120%-hoz is kell az iso fálj!
de amúgy nem tudsz mitt tenni... esetleg egy dvd-re irod az iso fáljt és ha játszani akarsz mindíg be olvastatod ennyi
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!