Sportfogadók, hogy áll a mérlegetek?
Én meg hetente négymilliárdot kaszálok, természetesen svájci frankban.
Lódítani bárki tud, kedves weboldalát reklámozó megmondóember.
Kérdező: nem nagyon követem az összesített egyenleget. Minden hónapban nyilvántartom, hogy mennyi, de hosszabb távon nem szoktam. Van, amikor pozitívban zárok, van, amikor negatívban. De 1000 forintnál többet nem bukok havonta, ha netán azt elérem, akkor abban a hónapban leállok. Így havi szinten max. egy ezrest bukok, az meg nem a világ vége. Végtére is más is elkölt ennél többet hülyeségekre, akkor meg mindegy, hogy eliszom, vagy eltippmixelem.
De igazából én ezt hobbinak tekintem, két lábbal a földön járok, tisztában vagyok vele, hogy SZERENCSEjáték, éppen ezért nem ölök bele tíz- meg százezreket.
Simon Belmont:
Nem vagyok megmondóember és nem kötelező elolvasni azt amit itt vagy bárhol írok. Sajnos nem én találtam ki azt a módszert, amit használok. Nem volt egyszerű összeszednem angol nyelvű oldalakról a hozzávaló infókat, gondoltam ezt tisztességesebb dolog megosztani másokkal, mint az eleve halálra ítélt módszereket, pl. duplázás. Gondolom, azzal nincsen problémád, ha arról ír valaki.
Ha lódítani akartam volna, akkor írhattam volna az általad említett milliárdot is. Természetesen angol fontban és havonta. De úgy gondolom, ha már válaszolok egy kérdésre, akkor a valóságot. Vagy inkább nem írok.
Hogy esetleg neked (és másnak) nincs türelmed egy adott módszerhez, mert apró pénzekből jön össze a kereset és azzal nem lehet úgy felvágni, mint egy kombinált szelvény egyszeri több tíz- vagy százezres nyereményével (nagyvonalúan nem említve a bukott szelvények számát és értékét), az a te dolgod. De nekem soha nem veszteséges egyetlen hónapom sem. Talán ezért jöhetett össze az említett összeg.
Mielőtt a következő hozzászólásban abba kötnél bele (vagy valaki más), hogy de ehhez a módszerhez nagy kezdőtőke kell és azt elfelejtem említeni, akkor most megteszem.
Igen, aránylag nagy kezdőtőke kell, és idő és figyelem és pontosság, de: a kérdezőnek is több százezres mínusza van, ennyiből pedig el lehet indulni.
Én úgy gondoltam, nem akarok rizikózva elveszíteni sok-sok pénzt, inkább egyben fektetem be és biztonságosan nyerek vele hosszútávon.
Vitatkozni nem fogok itt senkivel arról, hogy működik-e a módszer, így a következő hasonló hozzászólásokra nem azért nem fogok reagálni, mert megijedtem volna, hanem mert nem látom értelmét olyannal vitázni, aki arra nem veszi a fáradságot, hogy megismerje azt, amiről véleményt mond.
A "hogyan működik"-ről bárkivel bármilyen formában hajlandó voltam/vagyok eszmét cserélni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!