Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » LOL függőség?

LOL függőség?

Figyelt kérdés
Az igaz ,hogy a LOL függöséget okoz?

2015. márc. 7. 21:01
 1/7 anonim ***** válasza:
minden jatek tud fuggoseget okozni, az egesz a jatekoson mulik
2015. márc. 7. 21:06
 2/7 anonim ***** válasza:
Sok játéktípus okozott nálam függőséget, de hál' istennek a MOBA lenne a legutolsó (rögtön a traktorszimulátorok meg a pónisimogatók után).
2015. márc. 7. 22:06
 3/7 anonim ***** válasza:
Arra hajlamos embernél lehet, hogy okoz. Én szeretek LoL-al játszani, de meglennék nélküle is.
2015. márc. 8. 13:30
 4/7 anonim ***** válasza:
53%
Igen, nálam függőséget okozott...múltkor el voltam tiltva úgy 4 napig, és minden éjjel a LoLlal álmodtam, amikor nem játszottam aznap. Ha magamtól nem játszok nincs ilyen, de ha valaki nem engedi akkor. Komolyan, és egyre rosszabbak lettek. Végül már kinyírtam a kedvenc karakteremet újra, és újra, és újra...Még most is hallom, és látom magam előtt... Úgyhogy vigyázz, mert téged is beszippant, és akkor nincs menekvés...
2015. márc. 8. 21:15
 5/7 anonim válasza:

Nálam is volt már ilyen félig a LOL félig más játékok szóval maga a gép. Még régebben elromlót a gépem, egy hétig oda volt és szó szerint elvonási tüneteim voltak szinte szenvedtem, de azóta már elmúlt az egész. Főleg mióta kaptam egy új telefont a gép közelébe sem vagyok de még a telefont sem használom annyit így semmire nem vagyok függő. Ajánlom hagyd inkább a LOL-t kikapcsolódásnak jó de:

1.Borzasztó sok időt vesz el (1. menet 40 perc) 2.Elrontja a kedvet ha több sorozatban nem nyersz stb. Mozdulj ki a friss levegőre és töltsd a haverokkal vagy barátokkal az időt. :)

2015. márc. 9. 20:59
 6/7 A kérdező kommentje:
Már nem azért de én nem LOL ozok,csak pár haverom és egyszer hallottam,hogy ezt(hogy függöséget okoz).
2015. márc. 9. 21:51
 7/7 anonim válasza:
én nemrég kezdtem de ha pl. becsukom órán a szeme és nem alszok akkor látom a hősöket meg a minionokat xDD komoly és beteges
2015. márc. 19. 19:33

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!