Szerintetek mennyire vagyok szamitogep fuggo? 15/F
Figyelt kérdés
Nos mar 7 eves koromban is szerettem jatszani (Nintendon),de akkor meg napi 2-3 orat. Mikor meglett a gepem egyre tobbet kezdtem el elotte ulni. Most hetkoznap kb 3 orat, szabadnapokon akar 8 orat is kepes vagyok kockulni. Haverommal is inkabb gamelunk,minthogy talalkoznank es elmennenk valahova. Tanulni, sportolni nem szeretek, de minden heten 4x megyek kondizni. Elegge visszahuzodo tipus vagyok. Jegyekkel mondhatni jol allok. Jatekokon kivul meg erdekel a programozas.2015. jan. 10. 20:29
1/10 anonim válasza:
Fene tudja sok szülő mondja hogy a gyerek a gép előtt ül. A szülők meg a tv előtt, szerintem egyik se jobb vagy rosszabb a másiknál.
2/10 anonim válasza:
Nekem is most pont ilyen idoszakom van, sokat kockulak. Szerintem az a lenyeg hogy ne a jatekok hatarozzak meg az eleted, ne mindig ezen jarjon az eszed.
14/f
3/10 anonim válasza:
Ha holnaptól nem lenne számítógéped hiányozna, vagy valami mással elfoglalnád magad?
4/10 A kérdező kommentje:
Ellennek. Ha nagyon muszaly lenne akkor tvznek,nagynehezen raveszem magam hogy olvassak stb.
2015. jan. 10. 21:00
5/10 anonim válasza:
Akkor te még totál normális szinten vagy. Én pl ha hazamegyek iskolából első dolgom a gép bekapcsolása második dolgom pedig késő este kikapcsolni és aludni.
6/10 Mahhoo3-3 válasza:
Szerintem sok, de nekem is volt ilyenem. En metin2oztem haverommal es ott pl egyutt fejlodtunk es irogattunk. Bar mi sokat talalkoztunk. Átjött o hozzam v én hozza, de akkor is sokat játszottunk meg kerestünk hackeket a játékra. Akkor kb 12 eves voltam. (de nem 8orat jatszottam.meg 3at csak gyakran de kevesebbet. Naponta többször) tavaly amikor 14 voltam akkor valahogy ujra elkezdtem metinezni es akkor énis sokat jatszottam, meg tobbet mint te. Suliból hazamentem es jatszottam estig kb 6orat. Hetvegen viszont annyira nem mert akkor mindig csinálunk vmit. Próbálj meg leszokni. Megertem h jo jatszani de jo mast is csinalni. Pl rajzolj vmi vagy nemtom. Mostmar énis kb hetente játszom par orat. Nehez de menni fog. Foglald el valahogy magad, talaj vmit ami tetszik es nem gepezes. En pl megtanultam kirakni a rubikkockat. 30masodperc alatt ki tudtam rakni. (mostmar nem, mar reg abbahagytam es mar nem tudom olyan gyorsan, mar masok szerint meg mindig gyors, csak nagyon ritkan szoktam csinalni) talaj vmit. Gondolkozz el. Pl a nyári szünetben én elmentem minden nap biciknlizni. 20-40km ert. Attol eros is lessz a lábad. Nekem a combom ugy nez ki mint nemtom... Durván, fura... Talaj vmit!!!! Meg fogod latni h jo hogyha nem gepezel. (bar az is jo...) de van mas jo is azon kivul. huh igazabol csak kb 3 sort akartam irni... Mind1
7/10 Mahhoo3-3 válasza:
Most lattam h irtad h szeretsz olvasni. Keress pl egy konyvet es mond azt magadnak h est elolvasod es csak akkor jatszol ujra h elolvastad. Próbálj magadon uralkodni. Bocsi h ilyen sokat irtam az elobb... Kb a fele felesleges lett volna... En suli utan hazaértem kb 2-3 kor es néha éjfélig vagy 1ig jatszottam. (persze szunetekk el vacsi meg nehea lenentem csak ugy meg wc...)
8/10 anonim válasza:
Nem vészes...:D
Én 2010 nyarán egész időt SoF 2-vel, FPS játékokkal, és Star Wars Jedi Academy 2 multival meg msn-ezéssel töltöttem.
2011 nyári szünetben VCMP-ztem, és Minecraft-oztam nagyon durván.
2012-ben a nyarat szintén a gép előtt töltöttem, de nem játszottam, csak néha Minecraft. Inkább magyar youtubesokat néztem. (Sirius, Herby stb.)
2013-ban egész nyáron SeeMTA-ztam és BF 3-ztam.
2014 nyarán szintén SeeMTA meg CoD Black Ops ment reggeltől másnak hajnalig.
Iskolaidőben viszont sikerült visszafognom magamat, és a tanulással sincsen gond. (kivéve matek xD)
18/F
9/10 anonim válasza:
Én is szeretek jatszani de szerintem ez sok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!