Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » Mi a véleményetek arról, hogy...

Mi a véleményetek arról, hogy konzolokon, kkontrollerrel egyszerűbbek a játékok, mint PC-n egérrel (többi lent)?

Figyelt kérdés
Régen konzol játékos vagyok és most főleg PC-n játszom, nem olyan rég visszatértem egy régi nagyon kedvelt játékomhoz (Ratchet and Clank: Up your arsenal) és furcsa volt az aimassist és elgondolkoztam: nem vezsi ez ki a nehézséget a játékokból konzolon? Most elsősorban a lövöldékre gondolok (pl.: Killzone, Ratchet and Clank, Jack and Dexter, stb...). Összegezve: nem veszi ki a nehézséget az auto aim a hasonló kaliberű játékokból?

2015. márc. 4. 18:23
 1/9 anonim ***** válasza:
100%
Én ezt pont fordítva gondolom, mármint gépen sokkal könnyebb játszani bármivel... legalábbis nekem.
2015. márc. 4. 18:28
 2/9 anonim ***** válasza:
100%

Lehet tévedek, de véleményem szerint mindenkinek az a "könnyebb", amit folyamatosan használ. Pl. én aki még életében nem fogott a kezébe konzolt (kivéve a régi kazettás játékok, bár valószínűleg az már tényleg nem ez a kategória :D) és folyamatosan PC-n játszik valószínűleg nagyon bénáznék PS-el...

Bár teljesen hiteles választ talán az adhatna, aki mindkettővel komolyan játszik.

2015. márc. 4. 19:53
 3/9 anonim ***** válasza:

Az előzőek nem úgy tűnik, mintha elolvasták volna a kérdést teljesen.

Én nem játszom konzolon, csak régebben (még PS2 és azt megelőző időkben) volt az az elsődleges, így nincs tapasztalatom az aim botokkal, legfeljebb felületesen, barátoknál.

Azt látom viszont, hogy sok PC-s hörög a konzolosokra, pontosan emiatt, mert ez "nem fair". Ebből arra következtetnék, hogy az aim botok igenis nagyban megkönnyítik a játékot. Egérrel, billentyűzettel precízebben megy a célzás, bár nem zárom ki, hogy vannak, akik aimbot-mentes játékokban (ha van) is elég jók kontrollerrel, ha ahhoz vannak szokva. Alapvetően, én PC-n is játszom kontrollerrel, ugyanakkor elég nehéz elképzelni néhány FPS játékban a célzást, aim bot nélkül.

2015. márc. 4. 20:05
 4/9 anonim ***** válasza:
100%
Abból mindig csak gond van, ha hagyományosan PC-s játékműfajokat próbálnak meg ráerőszakolni konzolokra. Viszont platformerek, jrpg-k és verekedős játékok esetében PC-n is azt használok, semmit nem vesz el, csak hozzáad esetükben a kontroller.
2015. márc. 4. 20:31
 5/9 A kérdező kommentje:
# 4 tudom, tisztában vagyok vele, de igazából most az előbb felsorolt játékműfajok esete érdekel
2015. márc. 4. 21:10
 6/9 anonim ***** válasza:

Autós játékot könnyebb játszani kontrollerrel

De azt sokkal

2015. márc. 5. 17:27
 7/9 A kérdező kommentje:
tudom, de az előbb felsorolt játékfajtákra kérdeztem
2015. márc. 5. 18:27
 8/9 anonim ***** válasza:

Azok billentyűzeten

Kontroller annyibol jobb,hogy a kezedbe van

2015. márc. 6. 07:01
 9/9 anonim ***** válasza:
nekem a controller sokkal jobb játékélményt nyújt
2015. márc. 7. 21:36

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!