Mi a véleményetek arról, hogy konzolokon, kkontrollerrel egyszerűbbek a játékok, mint PC-n egérrel (többi lent)?
Lehet tévedek, de véleményem szerint mindenkinek az a "könnyebb", amit folyamatosan használ. Pl. én aki még életében nem fogott a kezébe konzolt (kivéve a régi kazettás játékok, bár valószínűleg az már tényleg nem ez a kategória :D) és folyamatosan PC-n játszik valószínűleg nagyon bénáznék PS-el...
Bár teljesen hiteles választ talán az adhatna, aki mindkettővel komolyan játszik.
Az előzőek nem úgy tűnik, mintha elolvasták volna a kérdést teljesen.
Én nem játszom konzolon, csak régebben (még PS2 és azt megelőző időkben) volt az az elsődleges, így nincs tapasztalatom az aim botokkal, legfeljebb felületesen, barátoknál.
Azt látom viszont, hogy sok PC-s hörög a konzolosokra, pontosan emiatt, mert ez "nem fair". Ebből arra következtetnék, hogy az aim botok igenis nagyban megkönnyítik a játékot. Egérrel, billentyűzettel precízebben megy a célzás, bár nem zárom ki, hogy vannak, akik aimbot-mentes játékokban (ha van) is elég jók kontrollerrel, ha ahhoz vannak szokva. Alapvetően, én PC-n is játszom kontrollerrel, ugyanakkor elég nehéz elképzelni néhány FPS játékban a célzást, aim bot nélkül.
Autós játékot könnyebb játszani kontrollerrel
De azt sokkal
Azok billentyűzeten
Kontroller annyibol jobb,hogy a kezedbe van
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!