Miért nem tudok belépni a játékokba a telefonomon?
Nem tudom,milyen telód van,nekem anno hasonlót írt egy idő után a Sony Ericsson T610-esem,amikor el akartam indítani az addig tökéletesen működő játékoknál...
Nem elkeseríteni akarlak,de nekem ezután már egyszer se sikerült elindítanom a játékokat.
Nekem sony w200i van de nem a játékot nem nyitja meg hanem a mappát
egyépként az alkalmazásokat és az egyebet se nyitja meg
bevittük a pannonhoz de nem tudtak vele mit csinálni.
azt mondták hogy a media marktban átveszik és Budapestre küldik szervizbe ha akarjuk
NEHOGY SZERVIZED! itthon ugyanezt elvégezheted INGYEN, LEGÁLISAN, ÉS BIZTONSÁGOSAN, aki ért az ilynenekhez, annak ilyen eszébe se jut!!! az egyik barátomnak is ez volt, azt tanácsoltam neki hogy frissíste itt, és másnap tábla csokival jött a suliba, hogy szépen köszöni, sikerült neki, és a telója él és virul!!!
ezt itt megteheted(biztonságos, és ugyanitt más probléma miatt frissítettem a SE W595-öm szoftverét, és működik!!!):
katt erre: LETÖLTÉS! telepítsd, és az egész egyszerűen végigvezet a telepítési folyamaton!!! ennyi! de előtte vedd ki a memókártyát és a simet! és töltsd fel a szoftvertelepítés előtt a telót!
Nagyon köszönöm amint feltölltött a telóm azonnal kipróbálom
(L)(L)
SIKERÜLT!!!!!!!!! le se tudom írni mennire örülök!!!
Nagyon köszönöm
Csokit nem tudok adni, kapsz helyette puszit (K)(K)(K)(K)
PUSZ-PUSZ CUPP-CUPP
PUSZ-PUSZ CUPP-CUPP
PUSZ-PUSZ CUPP-CUPP
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!