Witcher 2 van olyan jó mint a Witcher 1?
Figyelt kérdés
Az a helyzet, hogy a Witcher nagyon tetszett, de nemtudom, hogy elkezdjem-e a 2. részét. Arra lennék kíváncsi, hogy ami az 1-ben tetszett az itt is van-e:
A harc taktikus vagy inkább csak hentelés? Ami az első részben nagyon tetszett, hogy a különböző szörnyekről lehetett könyvet venni hogy megtudjuk mik a gyengéi, hol található stb... ez a 2.részben is van? És még egy kérdés mennyi szörnnyel találkozunk szörnyvadászokként, mert én a gameplayekből azt vettem észre inkább emberekkel kell majd harcolni.
2015. febr. 22. 23:11
1/4 anonim válasza:
Ha az első tetszett, akkor mindenképpen told végig a másodikat is. A harc csak kezdetben csapkodásnak tűnik de ahogy egyre több képességet veszel, úgy lesz egyre több taktika is benne. Szörnyből meg van benne rengetegféle ezen nem kell izgulni.
2/4 anonim válasza:
Szerintem sokkal jobb a 2. rész(kivéve a tárgyrendszert, az rettenetes).
3/4 anonim válasza:
Nekem tetszett a 2. rész is, és az elsőhöz hasonlítva is megérte végigjátszani. Számomra negatívum volt, hogy harc közben nem lehet főzetet inni, illetve néha a QTE.
4/4 A kérdező kommentje:
Nos belevágtam és nembántam meg az elején nagyon fura volt a harcrendszer és igen a tárgylista is -.-", de ugy mint akinek nagyon tetszett az első rész mondom a második nagyon jó lett jobb mint az első volt.
2015. márc. 9. 18:48
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!