Sorsod Borsod kérdése:
Fifa13-15 mennyire jó, élvezhető ps3-on? Mi a véleményed róla? Megéri beruházni rá, vagy nem nagyon más, mint ps2-n?
Figyelt kérdés
2015. febr. 22. 09:15
2/5 anonim válasza:
Maga a játék grafikailag nem rossz (jobb mint ps2-n), de (és ez csak az én véleményem) szerintem, nem nagyon éri meg beruházni rá, mert ha annyira focizni akarok, kimegyek az udvarra nem??
3/5 anonim válasza:
#2: De az udvaron nem nagyon tudok Messi ellen játszani.
4/5 A kérdező kommentje:
2. Igazolt játékos vagyok.
2015. febr. 22. 16:32
5/5 anonim válasza:
Őszintén szólva nem nagyon más mint ps2-őn :( De most komolyan fifa 14-el játszottam ps2-őn,majdnem ugyanúgy nézett ki. 15 megvan ps3-ra.... Grafikailag ugyanolyan mint a 14. Viszont ps4-en hú,ég és föld,gyönyörűen nézett ki. Szóval inkább egy ps4-re ruházz be. Sokkal nem drágább,viszont a játékok drágábbak,de ha nem veszed meg a játékokat akkor meg megéri.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!