Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » Miért olyan megdöbbentő, ha...

Miért olyan megdöbbentő, ha egy informatikus szívesebben játszik régebbi, de számára szórakoztatóbb, vagy nagyobb kihívást jelentő játékokkal, mint a mostaniakkal?

Figyelt kérdés
2015. febr. 21. 23:55
 1/5 anonim ***** válasza:
100%
Én nem vagyok informatikus, de ugyanígy vagyok vele.
2015. febr. 22. 01:17
 2/5 anonim ***** válasza:
100%

Nem kell ahhoz informatikusnak lenni.

Szerintem legfeljebb azért találhatják a mai FPS-huszár generáció tagjai megdöbbentőbbnek, mert egy informatikustól a legtöbben arra számítanak, hogy tapasztaltságából eredően naprakész, felső kategóriás hardverekkel felszerelt gépe van, amin csak a legszuperebb, legnépszerűbb, hű-de-szuper grafikájú játékokat "lehet" futtatni. Mert szakmájából eredően tudja, hogy az jobb. A naprakész hardverek és az újonnan kiadott játékok között legfeljebb a rendszerkövetelmény a párhuzam, nem jelenti azt, hogy játékban is azok jobbak.

Ellentétben az átlag felhasználóval, akinek a véleménye elveszik az éterben, ha számítástechnikáról és játékokról van szó.

De ez csak egy feltevés, szubjektív véleményem, nem kell harapni.

2015. febr. 22. 01:44
 3/5 anonim ***** válasza:
100%

Nem megdöbbentő. Az más kérdés hogy valakinek ez fura.

Nincs benne semmi extra, én nem vagyok informatikus, de korszaktól függetlenül mindig azzal játszom, amihez kedvem van.

2015. febr. 22. 08:59
 4/5 anonim ***** válasza:
100%
A fiatalok között is gyakori, hogy hülyének nézik, aki nem a LoL-al, Minecrafttal, vagy CS:GO-val játszik. Ráadásul ahogy kérdezgettem őket, gyakran nem is szeretik azt a játékot, de mivel mindenki azzal játszik, muszáj nekik is.
2015. febr. 22. 11:28
 5/5 A kérdező kommentje:

Bocs a késői válaszért!

Igen, nyilván él az a sztereotípia, hogy mivel informatikus vagyok, kizárólag divatos csúcsjátékokkal játszok. De vannak, akik már odáig mennek, és konkrétan ez a vélemény volt az, aminek hatására eme kérdést kiírtam, miszerint - halál komolyan és lenézően mondva - biztos valami bajom van, hogy ilyenekkel játszok.

Igazából pont azt lehetne furcsának nevezni, ha valaki nem azért játszik valamivel, mert tényleg jó és élvezi, hanem mert most ez a divat, és XY is ezzel játszik.

Pont ahogy #4 mondja. Semmi bajom ezekkel a játékokkal, aki szereti, játsszon vele, de szerintem pont azoknak nem kéne mást leszólni, akik csak azért játszanak valamivel, mert "más is ezzel játszik".

2015. febr. 26. 14:33

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!