Feltörték a steam accountom, mit tegyek?
choder10 nevű felhasználó kérdése:
Feltörték a steam accountom, mit kell tenni?
Nem bírok belépni a steam accountomra, ezért megnéztem a gmailom és ott írta hogy az accountom egy másik emailre lett átküldve,ezért hogysan zároltam.Próbáltam írni a supportnak de még nem válaszolt biztos hogy vissza szezni az accountom (a steam support)? kérlak segítsetek.
e-mailt fel tudták törni? Mivel meg kell erősíteni. Első körben cseréld minden jelszavadat.
Mivel kell e-mail megerősítés is. Az esetek többségében vissza szokták szerezni a supportnál, persze válaszolni kell majd sok sok kérdésre, mint a pontos beállított születési dátum, biztonsági kérdések ,stb.
Ha visszaszerzik ajánlanám figyelmedbe a steam guard-ot, amivel telefonszámhoz is kötheted a steam fiókod, pontosan ilyen esetekben nagyon hasznos, mivel akkor telóra kapod a megerősítő SMS-t, nem pedig e-mailre, amit könnyű feltörni.
Szia! Ilyenkor ne ess pánikba! Pont tegnap történt velem ugyan ez! A lényeg, hogy ha mindent megváltoztattak, akkor mondom a lépéseket:
1. e-mailben lezárolhatod a fiókod (muszáj megtenned)
2. Küldesz egy levelet a Steam Supporton keresztül hogy ellopták a fiókod!
3. Ha fizettél valamilyen játékra akkor a PayPal, vagy a bankkártyát vedd le a fiókról, mert az is lehet hogy már levették a pénzt is.
4. Miután megjött az e-mail, utána már visszakaphatod a fiókodat!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!