Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » Feltörték a steam accountom,...

Choder10 kérdése:

Feltörték a steam accountom, mit tegyek?

Figyelt kérdés

choder10 nevű felhasználó kérdése:

Feltörték a steam accountom, mit kell tenni?

Nem bírok belépni a steam accountomra, ezért megnéztem a gmailom és ott írta hogy az accountom egy másik emailre lett átküldve,ezért hogysan zároltam.Próbáltam írni a supportnak de még nem válaszolt biztos hogy vissza szezni az accountom (a steam support)? kérlak segítsetek.

2015. febr. 20. 17:57
 1/9 anonim ***** válasza:

e-mailt fel tudták törni? Mivel meg kell erősíteni. Első körben cseréld minden jelszavadat.

Mivel kell e-mail megerősítés is. Az esetek többségében vissza szokták szerezni a supportnál, persze válaszolni kell majd sok sok kérdésre, mint a pontos beállított születési dátum, biztonsági kérdések ,stb.

Ha visszaszerzik ajánlanám figyelmedbe a steam guard-ot, amivel telefonszámhoz is kötheted a steam fiókod, pontosan ilyen esetekben nagyon hasznos, mivel akkor telóra kapod a megerősítő SMS-t, nem pedig e-mailre, amit könnyű feltörni.

2015. febr. 20. 18:14
 2/9 A kérdező kommentje:
Megváltoztatom a kkor az email jelszavam is,veled is megtörtént már ha szabad tudnom?
2015. febr. 20. 18:22
 3/9 anonim ***** válasza:
tudom hogy teged surget az ido, de legy turelmes, a support tonnaszamra kap leveleket, majd valaszolnak a tiedre is
2015. febr. 20. 18:48
 4/9 A kérdező kommentje:
Nem az hogy sürget csak kiváncsi vagyok hogy más is használta e már a supportot,vagy segített neki.
2015. febr. 20. 19:20
 5/9 anonim ***** válasza:
soha nem történt még velem ilyen, mivel rendes, erős jelszavakat használok, nem töltök le és telepítek semmit, amiről nem tudom mi az és nem adom ki az adataimat.
2015. febr. 20. 19:21
 6/9 A kérdező kommentje:
Velem az történt hogy küldött valaki egy linket megnyitottam (Akkor már selytettem hogy vírus) és letöltötte a gépem és magától felrakta a gépemre.Ez bele fészkelte magát a steamembe,ezért az egészet letöröltem, ez volt Kb.egy hete,Akkor még csak az volt hogy végig spamolta az összes ismerősömnek ezt az üzenetet.A vírusirtóm meg bekaphatja mert a haverom megnyitotta és neki rögtön letörölte az enyém le se szarta :S
2015. febr. 20. 19:28
 7/9 A kérdező kommentje:
Köszönöm azoknak akik írtak,már rég visszakaptam az accountom (1 hónapba tellett) szóval akinek feltörték az accját az legyen türelemmel ;)
2015. júl. 29. 11:59
 8/9 anonim válasza:

Szia! Ilyenkor ne ess pánikba! Pont tegnap történt velem ugyan ez! A lényeg, hogy ha mindent megváltoztattak, akkor mondom a lépéseket:

1. e-mailben lezárolhatod a fiókod (muszáj megtenned)

2. Küldesz egy levelet a Steam Supporton keresztül hogy ellopták a fiókod!

3. Ha fizettél valamilyen játékra akkor a PayPal, vagy a bankkártyát vedd le a fiókról, mert az is lehet hogy már levették a pénzt is.

4. Miután megjött az e-mail, utána már visszakaphatod a fiókodat!

2019. ápr. 14. 07:16
 9/9 anonim ***** válasza:
Mit lehet tenni akkor, ha az aki feltörte, megváltoztatta az email cimet? Beállitotta más emailcimre- esetünkben sajnos most ez történt.
2022. jún. 13. 23:13

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!