Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » Honnan tudok Skyrim modokat...

Honnan tudok Skyrim modokat letölteni?

Figyelt kérdés
Segítségetek kérném, Nem modoltam skyrimot és nem tudom, hogyan kell, hogy kell aktiválni stb. Kérlek mindenki olyan ember írjon, aki tényleg tudja hogyan kell és részletes leírást ad róla. Továbbá az lenne még a kérdés, hogy magyarosítás alatt futnak a modok?
2015. febr. 19. 14:42
 1/2 anonim ***** válasza:

Ha eredetid van, akkor SteamWorkshopról tudsz letölteni, ha nem akkor Nexus. Regisztrálni kell, de nem, nem fizetős.

Utána szedd le a Mod Ordanizert. Ha letöltesz egy modot, akkor csak be kell rakni, marha egyszerű az egész, szerintem nem kell elmagyarázni hogy

a bal felső ikonra kell kattinta, hogy berakj egy modot.

Ha további segítség kell akkor itt egy honlap: [link] Igen, angolul van, ezvan. :)

És igen, futnak a modok magyar fordítás alatt, hisz mondhatni az is egy "mod". De ha questeket töltesz le, akkor az angol lesz, mert nincs hozzá magyar.

2015. febr. 19. 16:00
 2/2 atlantisz172 válasza:
2015. febr. 24. 00:10

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!