A Skyrim nevű játékhoz hol tudok letölteni ilyen animációt illetve karakterarcot?
Ha valakinek nem nyitná meg, itt van két lényeges kép arról amire gondolok:
pont az első linken letölthető az amit látsz de kell hozzá először egy cbbe [link]
utána a download manualban ott találod az opciókat,az arcot és a test texturát is.
Köszi, eddig rendben van, de én a pózokra meg a frizurára vagyok kíváncsi amik feltűnnek a képeken. Elvileg játékon belül készített shotok ezek, ezért gondolom, hogy van valamilyen script vagy animácó amivel a készítő dolgozott.
De amúgy igazad van nem olyan lényeges elem a nudizás játék szempontjából, de azért néha el lehet szórakozni vele néha... :) Amúgy UNP-t szedtem le mivel egyes modok tényleg ezt követelik. Köszi a válaszod még egyszer!
Köszönöm újra a válaszod! :D
Kipróbálom hátha működik a dolog. Tök buli hogy egy játékhoz ennyi kiegészítő készül szerintem :) Örömömben most osztok pár zöld kezet :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!