KérdezőésVálaszoló kérdése:
A rubik kocka jelöléseiben, mint az R L vagy az F stb. Ami zárójelben van az megmásítja az egészet?
Figyelt kérdés
Na ez most nagyon érthető lett. Úgy értem, mást kell forgatni ha a jelölés zárójelben van? Plss! Fontos!2015. febr. 19. 14:40
1/5 anonim válasza:
Azért szerintem illett volna rákeresned, mielőtt felteszed a kérdést. Első találat: [link]
Zárójellel én még nem találkoztam, az egy speciális jelölés, mutasd meg, hogy hol találtad és akkor meg tudom mondani, hogy mit jelent.
2/5 anonim válasza:
Valóban használhattad volna a google-t, minden ott van, ha tudsz keresni. A zárójel meg annyit jelent, hogy mikor érdemes átfogni, általában triggereket teszik zárójelbe (egyszerűbb, gyakran előforduló algoritmusdarabok).
3/5 A kérdező kommentje:
A jelöléseket ismerem, csak volt egy csomó, ami zárójelben volt. Ezen az oldalon például van egy csomó: [link] Itt számít valamit?
2015. febr. 21. 17:27
4/5 anonim válasza:
Nem számít, az csak azért van, hogy jobban át lehessen látni.
5/5 A kérdező kommentje:
Köszi! :))
2015. febr. 22. 14:48
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!