Mahhoo3-3 kérdése:
És müködne minecraftben?
Figyelt kérdés
Ha letoltom egy gépre a minecrafttot, az én ACC. Ommal, és egy haverom jelentkezik be, akkor működik a minnecraft? Mert ő nem vette meg... Együtt akarunk játszani red and bluet. És ő azt mondta h nem munka mert ő nem vette meg és ő jelentkezne be.
Működik vagy nem. Ha nem akkor hogy tudnánk LAN on játszani úgy h csak én vettem meg?
2015. febr. 19. 10:58
1/1 anonim válasza:
Attol füg...
Ha normál ip-vel rendelkezö szeróra mentek akk igen.
De h EGY játékosba bemegy az eggyikőtök 1: esc
2: Megnyitás lanra
3: megmondod az ipédet meg a portot és tudtok lanozni, amennyiben log mein hamachin csatlakoztatokk egymásra.
Ha nem érted itt a skipe nevem: áSzmókus (h nem hoz be akk úgy keress h aszmokus)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!