Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » Üres emailek jelszóemlékeztető...

Willywoo kérdése:

Üres emailek jelszóemlékeztető helyett?

Figyelt kérdés

Nos az van,hogy játszottam RaiderZel és ugye arcon keresztül kell belépni. (arcgames.com) Arcra be enged jelentkezni,de ami azon belül van jelszó a játékhoz valami más.. nem tudom,hogy ezt az oldal generálja-e, de én nem adtam meg 10 karakteres jelszót. (ugye látom ott a beállításoknál kicsillagozva) Mivel arcba be tudtam lépni tudok jelszó emlékeztetőt kérni de a címemre üres leveleket kapok... nincs benne semmi, a tárgy meg ugye h jelszó kérés. Lehet a citromail hibája? Próbáltam új emailt is beírni de azt is jóvá kell hagyni azon amin most van a játék és szintén üres üzenetet kapok pedig benne kellene lennie az aktiváló linknek... Ilyenkor mit lehet csinálni? Gondolom semmit, de hátha tapasztalt valaki hasonlót..

Újra regisztrálni nem szeretnék mert már felhúztam bizonyos szintig a karit :(

2015. febr. 18. 16:50
 1/1 anonim ***** válasza:
Miért nem írsz a supportnak? Ezért vannak.
2015. febr. 18. 17:57

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!