Miért nem tudok belépni a skype fiókomba?
Mióta win8-at használok nem tudok belépni a skype fiókomba, azt hallottam hogy valamilyen fiók összekapcsolás okozhatja.
(Azon az e-mail címen amin ez a fiók van/volt azon a létre tudtam hozni egy másik skype fiókot. Ezt se értem!)
A fiókot el tudom érni telefonról, ugyanis az mindig be van jelentkezve,de máshová belépni már nem tudok.
Gondolom kérek jelszó emlékeztetőt,akkor meg a windows fióknak a jelszó változtatása jön be.
Hogy lehetne ezt megoldani?
Bocsi, hogy ilyen hosszan és bonyolultan írtam le.
Ja és köszönöm aki végigolvasta és aki válaszol!!!
Szia! Igen, Mostanában a mircrosoft kavar a "microsoft" fiókkal, és a Skype fiókkal .
Win 8 as START skype alkalmazáshoz kell aszem egy microsoft fiók IS (amit össze lehet kapcsolni régi skype fiókkal hogy azonos legyen a jelszó stb-stb)
Szóval válasz Hozz létre egy microsoft fiókot aminek ugyanaz a jelszava mint a skype fiókodnak majd jelentkezz be MAJD kéri a SKYPE fiókodat AZZAL is jelentkezz be majd ezt a 2-őt egyesítsd. Ja és tanács eldugva a skype oldalán le lehet tölteni az asztali verziót is AZT használd mert a start menüs butított! (pl nincs képernyő megosztás)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!