Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » Játék előrendelésnél mikor...

Játék előrendelésnél mikor kell utalni vételárat ha még változhat?

Figyelt kérdés
arra gondoltam hogy egy játékot előrendelésben vennék meg innen [link] viszont az oldal tudnivalóinál olvastam hogy előrendeléseknél az árváltozás jogát fenntartják és változhat a végleges stb. most akkor ha előrendelem akkor addig függőben lesz a rendelés és nem kérnek pénzt míg nem tudják mennyi lesz végül, vagy most kell fizetnem ennyit és ha több lesz akkor azt majd még külön fizethetem vagy hogy megy ilyenkor? steamen aktiválnám ugyanúgy, de dobozosban venném meg
2015. febr. 17. 11:08
 1/1 anonim ***** válasza:

Ha dobozos verzióban rendeled elő, akkor az átvételkor kell fizetned, ami változhat. Pl most 10.000 egy játék, de amikor megjelenik felnyomhatják 15-re, akkor neked 15-öt kell fizetned.

Ezért jobb előrendelésnél azonnal fizetni utalással (mastercard, visa, paypal, skrill, stb), ott ilyet nem játszhatnak be, mivel te már kifizetted a megbeszélt összeget, így ha megjelenéskor 15 a játék, amikor te a szerződést kötötted (megvetted a játékot elővételben), a meghatározott ára 10k volt, így nem kérhetnek tőled még 5 ezret.

Tapasztalataim szerint jobb steam-en megvenni elővételben olcsóbb áron, azzal nincsenek buktatók, mivel azonnal kell fizetned érte utalással, míg boltnál vagy elfogadják az előre fizetést/utalást, vagy nem. Ez teljesen bolt függő, de többnyire megjelenéskor húznak le téged, mivel hirtelen "véletlenül" megugrik az ára.

2015. febr. 17. 12:26

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!