Megbízok a rockstady-ben de még mindig nem tudok dönteni
2015. febr. 16. 21:27
3/8 anonim válasza:
A 2010-es évektől nem tudom, hogy jön bárkinek is az eszébe az előrendelés. Oly sok játék okozott már csalódást. Szerintem mindenképpen várd meg a megjelenést.
2015. febr. 16. 21:57
4/8 anonim válasza:
Szerintem nem éri meg előrendelni. Nem tudni, mit fogsz kapni a pénzedért. Épp akkora hülyeség, mint manapság a Season Pass-ek. De persze, lehetsz merész is, sülhet el jól is, csak ez mostanság egyre kevésbé jellemző.
2015. febr. 16. 22:28
5/8 anonim válasza:
Ha nem kell eget rengetően, és szereted a pénztárcád, akkor még várj is fél évet, a batman játékok ahogy látom, elég hamar kapnak szép leárazásokat.
2015. febr. 16. 23:11
6/8 anonim válasza:
SImán megéri. Nem lesz olyan mint az AC Unity, az egy optimalizálatlan bugos f*s. A Rocksteadysek mindig minőségi munkát adnak ki a kezükből és inkább csúsztatják/tolják egy kicsit, minthogy úgy járjanak mint az UBi. A történet valószínűleg zseniális, a játékmenet szintén nagyon jó ráadásul még továbbfejlesztett verziót kapunk az Arkham Knightban. Hidd el nekem nem fogsz csalódni.
2015. febr. 17. 15:48
7/8 anonim válasza:
"SImán megéri. Nem lesz olyan mint az AC Unity, az egy optimalizálatlan bugos f*s."
Azok a legendás utolsó szavak. Már csak Batman Arkham Unity-ként emlegetik, és (ami szinte példátlan) egy nap után beszüntették a forgalmazását az on-line boltokban. Szó nélkül visszaadják a pénzt, aki kéri.
Én is előrendeltem, költöttem a gépemre. Várnom kellett volna. Majd a karácsonyi vásáron féláron, ha gatyába rázták végre megveszem újra.
2015. jún. 25. 17:58
8/8 Saavedro válasza:
"SImán megéri. Nem lesz olyan mint az AC Unity, az egy optimalizálatlan bugos f*s. A Rocksteadysek mindig minőségi munkát adnak ki a kezükből és inkább csúsztatják/tolják egy kicsit, minthogy úgy járjanak mint az UBi. A történet valószínűleg zseniális, a játékmenet szintén nagyon jó ráadásul még továbbfejlesztett verziót kapunk az Arkham Knightban. Hidd el nekem nem fogsz csalódni."
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!