Mik a kedvenc Sims 3-as egyedi tartalmaitok?
Mit nem lehet érteni? Sims 3-as egyedi tartalmak a Sims 3 oldaláról( vagy máshonnan letöltött ) ruhák,tárgyak,szomszédságok(a hivatalos szerkesztőktől pl. Midnight Hollow,Dragon Valley,asszem így hívják ezeket, magánembertől híresebb pl.a Setra szomszédság) ......
A kérdés pedig arra irányult,hogy kinek mi a kedvenc egyedi tartalma.Van-e kedvenc letöltött háza,stb. Vagy ott van a Sims3 készítőitől angol nevén a Grandpa´s Grove, vidámpark,játékbolt....
Nem tudom, te hol, vagy hogy kerested, és hogy nem találtál egyet sem, de én itt látok kismillió oldalt:
Meglepő, de ezt írtam a googlebe: sims 3 skin tones
Amiket a legjobban szeretek:
Legalábbis szerintem ezek néznek ki legrealisztikusabban, és a legszebben a játékban. Igényes munka mind a két fajta. Navetsea-ból ott van az összes az oldalon, dtarfruitból is van még, ha akarod rákereshetsz.
Remélem segítettem :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!