LovasDzseni kérdése:
Leauge of Legendsben ki hova megy? Értem ezt úgy, hogy mondjuk mágus midre. és a többi?
Figyelt kérdés
2015. febr. 15. 17:02
1/3 AEROcool123 válasza:
igazából ez nincs megszabva de van olyan karakter ami csak 1 lane-re jó. nézz videókat ki hol játszik. pl.: én már láttam Karthus-t jungelezni és szvsz jól tolta.
2/3 anonim válasza:
Mindet karaktere válogatja. Fontos a szint/rúnák/tudás. Emellett van amelyik hős csak 1 lane-re jó, van ami akár 3-ra is (pl volibear top, jungle, support).
Ott van pl Nidalee, s4-ben nagyon ment az ad tank top, de ap-val mehet midre, vagy akár egy ratyibb supportnak botra.
3/3 anonim válasza:
Ez sok mindentől függ, de általában:
Tank/AD - top
Mágus -mid
Lövész -bot
Support -bot
Top például: Malphite, Fiora stb..
Mid például: Viktor, Vel'koz
Lövész például: Vayne, Ezreal, Jinx
Support például: Leona, Morgana
De némelyik hős jó más ösvényekre is :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!