Nem hülyeség, amit beszélek, mert a Rockstar Games is megerősítette hajdanán, hogy ha használja valaki a kódokat, akkor előfordulhat, hogy a Madd Dogg küldetést (mikor az autóval kell elkapni a lezuhanó tagot) nem lehet megcsinálni, vagy hogy nem lesz meg a 100% a végén. Az utóbbi a konzolos változatoknál teljesen biztos, a PC-t lehet, hogy már patchelték. De ha elolvasod még egyszer a hozzászólásomat, ott az áll, hogy a kódok elrontHATják a játékodat, nem pedig az, hogy el FOGJÁK rontani.
https://www.youtube.com/watch?v=gOvGphR_Neo
Egyébként attól, hogy neked sikerült, másnak lehet, hogy nem fog...
A Madd Dogg küldetést konkrét kódok miatt nem lehet megcsinálni. Pontosabban a különböző zavargásmód kódok miatt tehát ha ezek közül valamelyik be van írva akkor nem sikerül.
Tehát ezt a gondot nem az okozza hogy általában kódolsz a játék során hanem ezek a konkrét kódok okozzák. Ha megfigyelitek a videóban küldetésen kívül is zavarognak az emberek.
Amúgy ezek a kódok ezen kívül a Burning Desire, Tanker Commander, 555 We Tip és a Photo Opportunity küldetésekben is gondot okozhatnak.
Amúgy nekem sem volt még gondom a kódokkal mindegyik GTA-t ugyanúgy végig tudtam vinni 100%-ra akár kódoltam akár nem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!