Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » Gta san andreas ra le irjátok...

Gta san andreas ra le irjátok a fontossab kodokat?

Figyelt kérdés

2015. febr. 14. 11:35
 1/7 anonim ***** válasza:

Mit értesz fontosabb kódok alatt?

[link]

2015. febr. 14. 15:29
 2/7 anonim ***** válasza:
Ne használj kódokat, mert elronthatják a mentésed (nem lesz meg a 100%, vagy kifagy a játék). Használj inkább egy trainer programot, az veszélytelen.
2015. febr. 14. 20:40
 3/7 anonim ***** válasza:
Utolsó,hülyeség amit beszélsz,ez az egyetlen játék amiket kódokkal sozktam játszani,és sose volt problémám,sem a mentésekkel sem a játékmenettel.Ja,és végigvittem a játékot,tehát ez rá a bizonyíték. ;)
2015. febr. 14. 22:26
 4/7 anonim ***** válasza:

Nem hülyeség, amit beszélek, mert a Rockstar Games is megerősítette hajdanán, hogy ha használja valaki a kódokat, akkor előfordulhat, hogy a Madd Dogg küldetést (mikor az autóval kell elkapni a lezuhanó tagot) nem lehet megcsinálni, vagy hogy nem lesz meg a 100% a végén. Az utóbbi a konzolos változatoknál teljesen biztos, a PC-t lehet, hogy már patchelték. De ha elolvasod még egyszer a hozzászólásomat, ott az áll, hogy a kódok elrontHATják a játékodat, nem pedig az, hogy el FOGJÁK rontani.

https://www.youtube.com/watch?v=gOvGphR_Neo

Egyébként attól, hogy neked sikerült, másnak lehet, hogy nem fog...

2015. febr. 15. 00:39
 5/7 Nemohalacska ***** válasza:

A Madd Dogg küldetést konkrét kódok miatt nem lehet megcsinálni. Pontosabban a különböző zavargásmód kódok miatt tehát ha ezek közül valamelyik be van írva akkor nem sikerül.

Tehát ezt a gondot nem az okozza hogy általában kódolsz a játék során hanem ezek a konkrét kódok okozzák. Ha megfigyelitek a videóban küldetésen kívül is zavarognak az emberek.

Amúgy ezek a kódok ezen kívül a Burning Desire, Tanker Commander, 555 We Tip és a Photo Opportunity küldetésekben is gondot okozhatnak.

Amúgy nekem sem volt még gondom a kódokkal mindegyik GTA-t ugyanúgy végig tudtam vinni 100%-ra akár kódoltam akár nem.

2015. febr. 15. 13:12
 6/7 A kérdező kommentje:
köszönöm mindenkinek
2015. febr. 21. 17:24
 7/7 A kérdező kommentje:
köszi mindenkinek
2015. febr. 24. 19:48

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!