Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » Modolnám a GTA-m, de laggolok,...

Modolnám a GTA-m, de laggolok, mit tegyek?

Figyelt kérdés

Tehááát az a történet hogy van egy nagyon gyengusz gépem, és szoktam betenni ilyen effekt, skin, fegyver, stb modokat.. bár ettől egy kicsit laggolni szoktam de én laggal ,,nőttem fel" úgyhogy nem annyira zavar, bár jó lenne látni hogy egy stabil 30-40 FPS-el fut..

Valahogy meg-e lehetne ezt oldani? Az alap gta egyszerűen nem tetszik..

2015. febr. 12. 20:11
 1/2 CptTomato ***** válasza:

Sajna erre nincs megoldás ha szebb dolgokat raksz bele az több számítást igényel.. ennyi.

Ha szebbet szeretnél vegyél új(abb) gépet.

2015. febr. 12. 23:49
 2/2 anonim ***** válasza:
Ha modolsz, akkor bónusz dolgok kerülnek be a játékba, ezeket a gépednek számolnia kell, leképezni, stb, szóval még több munkát kap a géped. Sajnos ilyen esetben ha mindenképp modolva akarsz játszani egy megoldás van: fejleszteni kell a gépet (vagy teljesen újat venni).
2015. febr. 13. 08:00

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!