Nehéz megszokni a PS4 irányítását, ha előtte Xbox 360-nal játszottam?
Elsősorban olyanoktól kérdezem, akik Xbox-ról váltottak PS4-re.
Sokat gondolkodtam, hogy Xbox One-t vagy PS4-et vegyek. Végül arra jutottam, hogy a PS4 lesz a befutó, mivel elsősorban a multiplatform címek érdekelnek. Na, meg az exkluzívok közül a PS4 felhozatala jön be jobban, Xbox One címek közül egy sem tetszik. Pedig az Xbox One live rendszere meg a kontrollere tetszik.
Tehát mennyire nehéz megszokni a játékok irányítását PS4-en?
Köszönöm a választ. Mindenféleképpen el fogok menni kipróbálni valahova. PS3-at próbáltam már, annak kicsit fura volt a kontrollere, de gondolom csak megszokás kérdése PS4-nél is. Persze nem kontroller alapján fogok konzolt választani, hanem a játékok alapján, és így a PS4 a befutó. Előbb-utóbb majd megszokom. Xbox-nál is úgy voltam, mikor PC-ről váltottam, hogy eleinte nagyon fura volt, csak szerencsétlenkedtem vele, de aztán belejöttem.
Ment a zöld kéz természetesen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!