Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » Nehéz megszokni a PS4 irányítá...

Nehéz megszokni a PS4 irányítását, ha előtte Xbox 360-nal játszottam?

Figyelt kérdés

Elsősorban olyanoktól kérdezem, akik Xbox-ról váltottak PS4-re.

Sokat gondolkodtam, hogy Xbox One-t vagy PS4-et vegyek. Végül arra jutottam, hogy a PS4 lesz a befutó, mivel elsősorban a multiplatform címek érdekelnek. Na, meg az exkluzívok közül a PS4 felhozatala jön be jobban, Xbox One címek közül egy sem tetszik. Pedig az Xbox One live rendszere meg a kontrollere tetszik.

Tehát mennyire nehéz megszokni a játékok irányítását PS4-en?

2015. febr. 12. 14:22
 1/2 anonim válasza:
Ez elsősorban tőled is függ,ugye minden ember más,van aki egy nap alatt meg tudja szokni,van aki egy hét alatt,és van aki soha sem tudja teljesen megszokni.Az összes barátom,akinek xbox-ja van,szarozzák a ps kontrollereket,hogy az mennyire szar,mennyire kényelmetlen.Szerintem menj el valakihez,akinek van ps4-je,ha nincs senki,akkor menj el például a konzolvilágba,nem rég még ki lehetett próbálni a ps4-et.(Nem tudom hol laksz,konzol boltokban általában ki lehet próbálni.)Bár én nem váltottam xbox-ról ps4-re,ps3-mam van,és nekem sokkal kényelmesebb a ps kontroller,mint az xbox.Bár mindenkinek más a jobb,kényelmesebb.Szerintem a legjobb,hogy elmész,kipróbálod,ha kényelmesnek érzed,akkor meg fogod szokni,ha meg nem,akkor úgy is meg fogod szokni egy idő után,szerintem ne kontroller alapján válassz konzolt.Az irányítás nekem könnyebben megy ps3 kontrolleren,nekem könnyebb úgy,hogy közelebb vannak egymáshoz a karok,bár kinek mi a jó.
2015. febr. 12. 15:06
 2/2 A kérdező kommentje:

Köszönöm a választ. Mindenféleképpen el fogok menni kipróbálni valahova. PS3-at próbáltam már, annak kicsit fura volt a kontrollere, de gondolom csak megszokás kérdése PS4-nél is. Persze nem kontroller alapján fogok konzolt választani, hanem a játékok alapján, és így a PS4 a befutó. Előbb-utóbb majd megszokom. Xbox-nál is úgy voltam, mikor PC-ről váltottam, hogy eleinte nagyon fura volt, csak szerencsétlenkedtem vele, de aztán belejöttem.

Ment a zöld kéz természetesen.

2015. febr. 13. 17:43

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!