Pc vagy xbox one?
A pc multifunkciós eszköz, nem csak játékra lett kitalálva. A PC-n sokkal nagyobb hangsúlyt kap a grafika, röhögve kenterbe ver bármilyen konzolt, mivel az egy fix dolog, nem tudod fejleszteni. Ennek hátránya, ha fullon akarsz tolni mai játékokat 250 ezer a belépő perifériák (monitor stb) nélkül.
Konzolt akkor éri meg igazából venni, ha van olyan exkluzív játék, ami csak arra a platformra jelenik meg.
PS4 hardvere egyébként erősebb, mint az xbox one-é, és jobb felbontásban is tud futtatni játékokat ugyan akkora fps mellett.
Ami a gép fejlesztését illeti, ha egyszer ruházol be egy drága gépre, azt 5-6 évig nem kell fejleszteni, maximum nem full grafikán, csak mediumon játszod (ami még mindig jobb, mint egyes játékok grafikája konzolra).
Az ingyen multi mellett azt se felejtsd el, hogy sok játékot le tudsz torrentezni és ingyen kipróbálni, vagy azzal játszani (akár multiban is). Emellett vannak steam és origin leárazások, 80-90%-kal olcsóbban veszed az amúgy is olcsóbb pc játékokat.
Én karácsonyi leárazáskor 30 ezerért vettem 33 eredeti játékot, konzolra max 6-7et ha ki tudnál hozni ennyiből (és ezek között voltak drága, 40-50 eurós játékok is).
A pc-hez amúgy lehet kapni kábeles xbox kontrollert, ha olyan a játék, azzal is veretheted gépen (én pl assassins creed-et csak kontrollerrel játszottam). Van vezeték nélküli kontroller, viszont sok játék nem érzékeli azt a fajtát, akár csak a logitech márkájú kontrollert, azért írom, hogy vezetékes xboxos (pl Middle Earth: Shadow of Mordor, Naruto shippuden széria, stb).
# 6
Mai játékok hogy ultra high-on fusson pc-n elég 150-160 ezer Ft.
Minek XboxOne-hoz 200 ezres TV 900p-s felbontáshoz?
120 ezeért már faja samsung TV-t lehet kapni...
"Mai játékok hogy ultra high-on fusson pc-n elég 150-160 ezer Ft."
Efelől vannak kétségeim.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!