Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » Most az Origin blokkolta a...

Most az Origin blokkolta a SIMS4-emet?

Figyelt kérdés
Nem eredeti a játékom, amikor feltöltöttem, ügyeltem arra, hogy ne legyen fent az Origin és a netem se legyen bekapcsolva, mert akkor könnyebben leszűrhető, hogy kalóz játékkal szeretnék játszani. Mivel sikerült is játszani vele kb. 4hónapig, most, ahogy kijöttek a frissítések, gondoltam letöltöm őket, letöltöttem és be is raktam a játékba, viszont indításnál kérte, hogy töltsem le az Origint, letöltöttem és működött is kb 2 hétig. 1héten át napi 2órát dolgoztam egy házon,ami tényleg nagyon fantasztikus lett. Aztán egyszer csak látom, hogy muszáj bejelentkeznem Originbe, ha elakarom indítani a játékot. Kezdett gyanússá válni, de megtettem és láttam, hogy 48 órányi játékidő áll rendelkezésemre, azután köteles vagyok megvenni az eredeti játékot, ha szeretnék játszani. Nem vettem komolyan, de belevágtam, ez a 48óra kb 10óra alatt (3napra beosztva) letelt és most sehogyan sem tudom elindítani a játékot! Mi tévő legyek ? Eléggé elszomorító, hogy mindenem odaveszett....

2015. febr. 11. 15:46
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
:D Látom van aki hisz még az "okosoknak"
2015. febr. 16. 20:57
 12/13 anonim ***** válasza:
Miért, te vissza tudod vezetni a családfádat a hunokig?
2015. febr. 16. 23:11
 13/13 anonim válasza:
Szia! Tudom hogy nem a kérdésedre adok választ meg minden... De ha letöltöttem a játékot és net nélkül telepítem, akkor nem fogja kérni majd az Origines regisztrációt, ha elindítom a játékot?
2015. márc. 16. 20:42
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!