Most az Origin blokkolta a SIMS4-emet?
Hát most erre mit tudunk mondani? Nem eredeti a játék, benne van a pakliban.
Ha ennyire nem akarod megvenni, akkor próbáld meg kihúzni a mentéseid, és újra felrakni patch nélkül a letöltött verziód. A mentéseket meg húzd be.
2-es, sajnos nem mindenkinek van anyagi kerete megvenni.
A Dokumentumokból az Electronic Arts mappát másold át valahova a gépen(biztonsági másolat), akkor megmarad a játékállásod miután újratelepíted a működő verziót.
#2-es vagyok. Nekem tizenévesen is csak eredeti játékaim voltak, pedig a szüleimet nem vetette fel a pénz. Amit kerestem/kaptam, azt olyan eredeti játékokba fektettem, amik hosszú szórakozást nyújtottak. Kevés játékom volt, de azokat maximálisan kiélveztem.
A Steam vásárok és más akciók korában különösen gyenge érv a pénz-ha egy kicsit nyitva tartja az ember a szemét (és feliratkozik a hírlevelekre), elképesztő akciókat lehet kifogni. OK, a Sims 4 még nagyon új, de tavaly a Sims 3-at az összes kiegészítőjével együtt 5 euróért vettem meg az Originen.
Érdekes, hogy a tizenéveseknek is futja okostelefonra, márkás ruhákra vagy gyorsétteremre, de mikor olyasmiről van szó, amit ingyen le is lehet tölteni, rögtön mindenki csóró lesz.
Kicsit érzékeny vagyok erre a témára, mert magam is digitális tartalom előállításából tartom el a családomat. De ettől még a tény tény marad: ha biciklizni akarsz, de nincs rá pénzed, nem lopsz biciklit.
Ha valaki kalóz játékkal/zenével/filmmel szórakozik, hát tegye. Csak akkor ne sírjon a szája, hogy lefagy a játék, rossz minőségű az MP3, vagy homályos a film. Ha megvette, jogosan reklamálhat.
#9: Ne keverjük a hunokat a magyarokkal, több száz évvel utánuk érkeztünk a Kárpát-medencébe.
És túl sok smileyt használsz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!