Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » Most az Origin blokkolta a...

Most az Origin blokkolta a SIMS4-emet?

Figyelt kérdés
Nem eredeti a játékom, amikor feltöltöttem, ügyeltem arra, hogy ne legyen fent az Origin és a netem se legyen bekapcsolva, mert akkor könnyebben leszűrhető, hogy kalóz játékkal szeretnék játszani. Mivel sikerült is játszani vele kb. 4hónapig, most, ahogy kijöttek a frissítések, gondoltam letöltöm őket, letöltöttem és be is raktam a játékba, viszont indításnál kérte, hogy töltsem le az Origint, letöltöttem és működött is kb 2 hétig. 1héten át napi 2órát dolgoztam egy házon,ami tényleg nagyon fantasztikus lett. Aztán egyszer csak látom, hogy muszáj bejelentkeznem Originbe, ha elakarom indítani a játékot. Kezdett gyanússá válni, de megtettem és láttam, hogy 48 órányi játékidő áll rendelkezésemre, azután köteles vagyok megvenni az eredeti játékot, ha szeretnék játszani. Nem vettem komolyan, de belevágtam, ez a 48óra kb 10óra alatt (3napra beosztva) letelt és most sehogyan sem tudom elindítani a játékot! Mi tévő legyek ? Eléggé elszomorító, hogy mindenem odaveszett....

2015. febr. 11. 15:46
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
100%

Hát most erre mit tudunk mondani? Nem eredeti a játék, benne van a pakliban.

Ha ennyire nem akarod megvenni, akkor próbáld meg kihúzni a mentéseid, és újra felrakni patch nélkül a letöltött verziód. A mentéseket meg húzd be.

2015. febr. 11. 17:06
 2/13 anonim ***** válasza:
58%
Szerintem az a szomorú, hogy elvárjátok a lopott játéktól, hogy ugyanolyan jól működjön, mint az eredeti.
2015. febr. 11. 17:38
 3/13 anonim ***** válasza:
100%

2-es, sajnos nem mindenkinek van anyagi kerete megvenni.

A Dokumentumokból az Electronic Arts mappát másold át valahova a gépen(biztonsági másolat), akkor megmarad a játékállásod miután újratelepíted a működő verziót.

2015. febr. 11. 21:46
 4/13 anonim ***** válasza:
58%
Vedd meg, ha meg nincs rá pénzed akkor felejtsd el... komolyan. Még fel is háborodnak néhányan hogy nem működik a lopott játékuk. Nem egy nagy összeg a sims4-et megvenni. 2-3 napi munka és megvan az ára.
2015. febr. 11. 21:53
 5/13 anonim ***** válasza:
53%

#2-es vagyok. Nekem tizenévesen is csak eredeti játékaim voltak, pedig a szüleimet nem vetette fel a pénz. Amit kerestem/kaptam, azt olyan eredeti játékokba fektettem, amik hosszú szórakozást nyújtottak. Kevés játékom volt, de azokat maximálisan kiélveztem.

A Steam vásárok és más akciók korában különösen gyenge érv a pénz-ha egy kicsit nyitva tartja az ember a szemét (és feliratkozik a hírlevelekre), elképesztő akciókat lehet kifogni. OK, a Sims 4 még nagyon új, de tavaly a Sims 3-at az összes kiegészítőjével együtt 5 euróért vettem meg az Originen.

2015. febr. 12. 09:10
 6/13 anonim ***** válasza:
47%
Tudjátok az a durva, hogy nem mindenkinek van 10ezer forintja ha meg van, az másra kell nem pedig egy olyan játékra amiben alig van tartalom:) amúgy meg ne olyat töltsél le amihez kell az Origin, én se olyat szedtem le:) tökéletesen működik mint az EREDETI:)
2015. febr. 15. 11:21
 7/13 anonim ***** válasza:
100%

Érdekes, hogy a tizenéveseknek is futja okostelefonra, márkás ruhákra vagy gyorsétteremre, de mikor olyasmiről van szó, amit ingyen le is lehet tölteni, rögtön mindenki csóró lesz.

Kicsit érzékeny vagyok erre a témára, mert magam is digitális tartalom előállításából tartom el a családomat. De ettől még a tény tény marad: ha biciklizni akarsz, de nincs rá pénzed, nem lopsz biciklit.

Ha valaki kalóz játékkal/zenével/filmmel szórakozik, hát tegye. Csak akkor ne sírjon a szája, hogy lefagy a játék, rossz minőségű az MP3, vagy homályos a film. Ha megvette, jogosan reklamálhat.

2015. febr. 15. 13:08
 8/13 anonim ***** válasza:
79%
Azért be kell látni, hogy a 7-es válaszolónak igaza van. Még akkor is ha ez nem mindenki foga alá való. Én speciel addig nem játszom az adott játékkal, amíg nincs rá pénzem. Szívesen Alien Isolationoznék, de nincs rá pénzem. Most videókártyára gyűjtök (hónapok óta). Majd ha lesz rá keret, megveszem, és örülni fog a fejem!
2015. febr. 15. 13:42
 9/13 anonim ***** válasza:
Mindenki azt vesz amit akar:) én leszarom az okostelefont, és a ruhát is:) van pár eredeti játékom:)több mint ami le van töltve, de pl vannak dolgok amiket ingyen megkaptam rokonoktól:) meg ha nagyon tetszik neki a játék, és úgy látja hogy neki megéri megvenni, akkor megveszi:) ha nem akkor nem:) ott van a Total War Attila tetszik a játék, mivel maga a népemről szól, de bizony zavar hogy minket barbár népnek tüntetnek fel akik a vérre szomjaznak.... így le fogom azt tölteni, és ha azt látom hogy van értelme, meg fogom venni:) UI:. szoktam olyat is csinálni hogy csak azért töltök le 1 játékot hogy megnézhessem hogy mennyire fut el a gépen vagy hogy egyáltalán fut-e :) azt letörlöm:D
2015. febr. 15. 14:31
 10/13 anonim ***** válasza:

#9: Ne keverjük a hunokat a magyarokkal, több száz évvel utánuk érkeztünk a Kárpát-medencébe.

És túl sok smileyt használsz.

2015. febr. 15. 21:04
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!